23948sdkhjf

The Smarthome Company tilbyder LCD Eco-rør

Behold dine gamle armaturer, spar 50% på strømmen og få lysdæmpning med i købet.
At spare 50% på strømmen, uden at skifte de gamle armaturer ud lyder næsten som ønsketænkning. Det er ikke desto mindre hvad LCD ECO-rør fra The Smarthome Company A/S kan præstere!

Således kan selv 40 år gamle "jernkerne" armaturer ved et enkelt rørskifte gøres til super lavenergi armaturer, og så sparer man oveni købet at investere i nye armaturer. Da LCD ECO-rør endvidere har en indbygget 3-trins lysdæmpning indbygget, så kan man uden nogen yderligere omkostning foretage lysdæmpning fra eksistende stikkontakter!

Den optimale løsning for alle med gamle armaturer
- For mange er denne løsning i særklasse den mest energivenlige man kan forestille sig, siger selskabets bestyrelsesformand Jørgen Richelieu.

- LCD ECO-rør er en fantastisk løsning til masser af mindre virksomheder, landbrug, detailhandlere og underjordiske anlæg. Hvis man har gamle armaturer med glimttænder i, og har lys på i mere end 8 timer i døgnet, så er der ikke meget at betænke sig på. Købet af rørene er tjent hjem på ca. 2 år. I rørenes lange levetid på hele 42.000 timer vil hvert rør tjene sig selv hjem mellem 7 og 10 gange, svarende til 1.500 – 2.000 kroner per rør, fortsætter Jørgen Richelieu.

Fremtidssikret
Som yderligere tillægsgevinst ved at installere ECO-rør kan ejere af gamle lysarmaturer om nogle år se frem til udviklingen af LED rør i det gængse "T8" format. De store T8 rør kan p.g.a. Deres størrelse rumme flere lysdioder, hvorfor det forventes, at denne størrelse rør hurtigere vil være klar til brug end mindre formater.

Lidt mindre, men bedre lys
Til gengæld for at spare ca. 50% på strømmen skal ofres 10-15% af lysudbyttet. Til gengæld er lyskvaliteten er særdeles høj, da lyset fra LCD ECO-rør er helt flimmerfrit, noget der har stor betydning for arbejdsklimaet. Farvegengivelsen er på højde med de bedste lysstofrør, så heller ikke her er der noget at komme efter.

ECO-rør leveres allerede til førende detailkæder, stat og kommune, lysspecialister samt virksomheder i alle størrelser. LCD ECO-rør er testet af DTU og lysspecialister i Danmark. Eneforhandling i Norden varetages af The Smarthome Company A/S, tlf. 57 88 88 85.

Kilde: The Smarthome Company

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.172