23948sdkhjf

Nordic Power Trading har succes med handel med strøm

Kolding virksomheden Nordic Power Trading Fund har vist sin kunnen i det nordiske elmarked. Således er elfunden steget med 216% i værdi siden lanceringen i februar 2010.
Senest er kursen steget med ikke mindre end 58% i september måned, på grund af ekstremt meget blæst samt regn i Norge og Sverige.

Afhængig af vejr og vind
Nordic Power Trading oplever at det nordiske elmarked giver langt bedre afkast end andre finansielle markeder. Resultatet i Nordic Power Trading afhænger af vejrudviklingen og i mindre grad af finansiel uro.

Det har lykkes Nordic Power Trading at genere det høje afkast ved at handle med strøm på den nordiske elbørs. Nordic Power Trading har fuld opmærksomhed på ændringer i vejret.

- Kursudviklingen er yderst tilfredsstillende og lever fuldt ud op til forventningerne, udtaler Bjarne Walbech, som er stifter og fundmanager:

- Mange investorer har lidt store tab på ejendomme og aktier og søger placeringsmuligheder som ikke korrelerer med de internationale finansmarkeder. Her er det nordiske elmarked ideelt, fordi prisudviklingen på strøm i det nordiske elmarked først og fremmest bestemmes af vandstanden i de norske og svenske søer.

Højt afkast siden 2010
- Det forgangne år har budt på mange muligheder i det nordiske kraftmarked, hvor vi har været klar til at slå til og har tilfredsstillet investorerne med et højt afkast. Investorer som har været med siden begyndelsen i februar 2010 har nu fået en tredobling af indskuddet.

- I øjeblikket oplever vi en meget stor interesse fra investorer som gerne vil være med i funden og som søger efter en alternativ måde at få forrentet sin kapital på. De seneste 14 dage har vi oplevet flere indskud og vi er nu oppe på en forvaltningskapital på over 40 mio kr. Investeringsmulighederne er direkte skalerbare og målet er en kapital på 250 mio kr., slutter Bjarne Walbech.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094