23948sdkhjf

Danske Smart Energy-løsninger i høj kurs i Australien

I forbindelse med fremstødet State of Green – Join the Future – Think Denmark i Australien har især danske løsninger inden for energiområdet påkaldt sig ekstraordinær opmærksomhed.
Næsten 500 australske erhvervsfolk, officielle repræsentanter og journalister var mødt op, da fremstødet State of Green – Join the Future – Think Denmark mandag den 21. november blev skudt i gang i Sydney i anledningen af det danske kronprinspars officielle besøg i Australien, skriver DI.

Læs: Nyt brand skal styrke Danmark

Danske spidskompetencer
Efter åbningen i Sydney blev der gennemført en lang række seminarer og øvrige events med fokus på præcis de brancheområder, hvor danske virksomheder besidder spidskompetencer, som Australien kan drage nytte af. Herunder blev der sat fokus på ”Smart Cities”, ”Clean Energy”, ”Food” og ”Meat Technology”.

Især ”Smart Energy” er et af de områder, som under fremstødet har påkaldt sig særlig stor interesse. Det hænger i høj grad sammen med, at Australien i begyndelsen af november vedtog ”The Clean Energy Future Legislation”.

Lovpakken indeholder både pisk og gulerod: Der kommer en afgift på CO2-udledning samtidig med at der indføres incitamenter til fremme af vedvarende energi og energieffektive løsninger.

Massiv interesse i Sydney & Melbourne
Ud over kronprinsparret var den danske stjerne-kok, Rasmus Kofoed, med til at kaste glans over arrangementerne.

Aktiviteterne blev gentaget i Melbourne onsdag den 22. november. Her meldes der også om massiv interesse for de danske virksomheders løsninger.

Læs: Kongelig hæder til PowerSense
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078