23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny Projekt chef hos PSS Energi

PSS Energi har styrket medarbejderstaben med en ny projekt chef.
Giovanni Tagliaferri er ny projekt chef hos PSS Energi. Her får han ansvaret for at implementere et helt nyt projektstyringsværktøj og indtroducerer det for firmaets kunder og samarbejdspartnerer. Det er en opgave, han har stor efaring med, fra sit tidligere arbejde, i den Italienske afdeling af firmaet Accenture, hvor han var ansat som senior konsulent og projektleder.

PSS Energi leverer energibesparende løsninger baseret på spændingsregulering og kontrol af elektrisk forbrug. I starten af 2012 åbnede firmaet en ny afdeling i Varazze i Norditalien. Udover opgaverne som projekt chef for de danske kunder, kommer Italienskfødte Giovanni Tagliaferri også til at fungere som bindeled mellem den danske og den italienske afdeling.

- Giovanni er det perfekte match for vores virksomhed. Han taler både dansk og italiensk og udover at være en erfaren projektleder, har han taget en uddannelse som elteknolog, hvilket bliver en stor hjælp i det daglige arbejde, med at rådgive kunder og levere energibesparelser både herhjeme og i Italien, siger Jørgen Nielsen, Direktør i PSS Energi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094