Munck Forsyningsledninger i ny aftale: Opretter 15-20 nye jobs
Munck Forsyningsledninger har netop fået tildelt en 6-årig rammekontrakt og partneringsaftale hos Aarhus Vand.
Rammeaftalen vedrører nyanlæg og renovering af drikkevandledninger i hele Aarhus området og omfatter både projektering, jord- og smedearbejde samt levering af materialer.
- Vi er utrolig glade for igen at have vundet rammeaftalen med etablering af vandledninger for Aarhus Vand. Vi havde rammeaftalen for nogle år tilbage, hvor vi satte stor pris på det gode og tætte samarbejde med Aarhus Vand. Dette samarbejde med Aarhus Vand og samarbejdet med øvrige partnere i Vandpartner 2.0, som partneringssamarbejdet hedder, glæder vi os rigtig meget til at genoptage, siger regionsdirektør Per Jensen, som har ansvaret for Munck Forsyningsledningers aktiviteter i Jylland i en pressemeddelelse.
Vækster i Aarhus
Munck Forsyningsledninger er i forvejen etableret i Aarhus området, hvor der fra afdelingskontoret i Harlev blandt andet udføres både fjernvarmearbejde på en rammeaftale med AffaldVarme Aarhus samt jord, - og anlægsarbejder i forbindelse med fiber- og el-projekter for en lang række forsyningsselskaber i Øst- og Midtjylland.
Med endnu en rammeaftale forventer Munck Forsyningsledninger fremadrettet at skulle beskæftige over 100 medarbejdere i Aarhus afdelingen.
- Vi er meget tilfredse med den udvikling vi oplever i Aarhus området. Med den nye aftale hos Aarhus Vand følger vi vores strategi om at være stærkt repræsenteret i Aarhus området. Med aftalen forventer vi at skulle finde ca. 15-20 nye medarbejdere, hvilket selvfølgelig er en udfordring i det nuværende marked. Da vi er en virksomhed med rigtig mange dygtige og engagerede medarbejdere, og tilbyder gode arbejdsforhold, er vi fortrøstningsfulde omkring at kunne rekruttere nye medarbejdere, siger Per Jensen.
Munck Forsyningsledninger har tidligere på året vundet rammeaftaler med henholdsvis Haderslev Fjernvarme og Gentofte Kommune.
Om partneringsaftalen Vandpartner 2.0
Ud over rammeaftalen med udførelse af vandledningsarbejder, består aftalen også af en såkaldt partneringsaftale, som ud over Aarhus Vand blandt andre også omfatter rådgivere, landmålere og entreprenører på andre rammeaftaler. I dette samarbejde er der opstillet flere partnerskabsmål og strategiske fokusområder inden for blandt andet effektivisering, digitalisering og bæredygtighed.
- Vi ser meget frem til samarbejdet i partneringssamarbejdet ”Vandpartner 2.0”, hvor både kulturen, partnerskabsmål og de strategiske fokusområder passer godt ind i det vi gerne vil i Munck Forsyningsledninger. Derfor forventer vi os også rigtig meget af dette samarbejde, hvor vi sammen med andre kan være med til at udvikle forsyningsbranchen i en positiv retning, forklarer Per Jensen.
Hos Aarhus Vand er partnerskabsmodellen afprøvet, og har gennem flere år skabt resultater både med hensyn til udførelse samt udvikling og innovation, alt sammen bygget på et fundament af et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem partnerne.
- I Aarhus Vand har vi arbejdet i Partnerskaber i mange år, og når nye aftaler skal træde i kraft, er det meget vigtigt for os at vi finder de rigtige samarbejdspartnere. Udover at skulle løfte opgaven med at forny, udbygge og vedligeholde vores ledningssystemer, vægter vi tillid og troværdighed højt tillige med at vi vælger samarbejdspartnere, der ønsker at bidrage til at innovere og flytte udviklingen i vand og spildevandsbranchen til næste niveau. Derfor er vi utrolig glade for nu at kan annoncere, at vi på fornyelse af vandledninger i Aarhus Vand kan byde Munck Forsyningsledninger velkommen til Vandpartner 2.0, og vi glæder os meget til at kunne arbejde sammen de næste 6 år, siger Afdelingschef i Aarhus Vand Peter Hjortdal.
Kilde: Munck Forsyningsledninger