23948sdkhjf

Fra udvikling til drift: Remoni søger 10-15 ansatte

Sensor-producenten Remoni, der udvikler overvågning til forsyningsrør- og ledninger, er for alvor tjekket ind på jobmarkedet.

Intet mindre en 10-15 medarbejder leder direktør Bo Eskerod Madsen efter, fordi virksomheden er ved at omstille sig fra at være en udviklingsvirksomheden til nu at gå i drift.

Det fortæller han til Electronic Supply.

- Vi er så langt med udvikling nu, at vi søger nogle inden for dataanalyse, projektledelse salg og drift for at få virksomheden videre, siger Bo Ekserod Madsen.

Hertil kommer det, at virksomheden er ved at sætte en produktion i gang i Rumænien, hvor rekrutteringen af en produktionschef til den fabrik netop er gået i gang, og jobsamtaler vil følge en gang i næste måned.

- Vi er gået igennem rekrutteringsfirma. Rumænien er et for fremmed marked for os, så vi har brug for hjælp til at komme i gang, fortæller Bo Eskerod Madsen.

Ikke hurtig, men god model

Remoni er grundlagt af Bo Eskerod Madsen i 2014 og tæller i dag cirka 25 ansatte. I et marked hvor det er svært at skaffe kvalificeret arbejdskraft har Remoni kørt en model, hvor de løbende har taget praktikanter og studentermedhjælpere ind i virksomheden.

- På den måde har vi mulighed for at se dem an, og de kan se virksomheden an. Når de så står som nyuddannede og har svært ved at få deres første job, så kan vi tilbyde dem en fast stilling med en ordentlig løn, fordi vi allerede ved hvad, de kan, siger Bo Eskerod Madsen.

Han fortsætter:

- Det kan være et lotteri at ansætte nogen, man ikke kender. Så studenter-modellen er det, vi har haft mest succes med i rekrutteringsøjemed. Det er ikke en hurtig model, men den er god, siger han.

Og samme modus kommer Remoni til at gå efter, når der skal ansættes i Rumænien.

- Vi er i dialog med universitet dernede. Hvis modellen virker i Danmark, kan det være, den også virker i Rumænien, siger han.

Fakta

Remoni har søgt et udbud gennem EU, hvor man ønskede flere arbejdspladser i det østlige Rumænien.

- Det har taget nogle år, men nu har vi fået udbuddet. Det betyder, at vi får hjælp til opstartsomkostningerne, forklarer Bo Eskerod Madsen.

De har allerede fundet lokaliteter i Rumænien, men fortæller han:

- Det er allerede ved at blive for små, så nu kigger vi os om efter noget nyt, allerede inden vi er gået i gang, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078