23948sdkhjf

ELROs Skyline går konkurs

ELRO-koncernens bredbåndsaktivitet, Skyline, der har været på markedet siden 2007, lukker. Det får konsekvenser for ELRO Energi A/S, der har anmeldt rekonstruktion.
ELRO har i det seneste halve år intenst søgt efter en strategisk partner, som kunne hjælpe med medfinansieringen af bredbåndsinfrastrukturen og sikre en større kundemasse i Skyline, der i dag har 40.000 kunder.

- Det er desværre ikke lykkedes at finde en partner, som vil drive Skyline videre sammen med os. Det kræver store investeringer at bygge en bredbåndsløsning fra bunden og holde den ved lige. Den teknologiske udvikling, herunder udrulningen af 4G, er sket væsentlig hurtigere, end forventet, og samtidig er priserne faldet drastisk de seneste år. Samlet betyder det, at vi ikke har en holdbar forretningsmodel for Skyline. Det tager ledelsen og bestyrelsen nu konsekvensen af, siger adm. direktør i ELRO, Chris Dahlerup.

Lukningen kommer til at påvirke 156 medarbejdere – heraf 136 som er direkte ansat i Skyline-aktiviteterne. Dertil kommer 20 medarbejder i øvrige afdelinger.

- Vi er enormt kede af de konsekvenser, lukningen får for vores medarbejdere, men vi ser desværre ingen anden udvej, hvis vi skal beskytte resten af koncernen, som er sund og veldrevet, siger Chris Dahlerup.

ELRO Energi A/S taber 1,5 mia.
Konkursen i Skyline ser også ud til at få konsekvenser for andre dele af ELRO-koncernen. ELRO Energi A/S taber nu 1,5 milliarder kroner, som den har til gode hos ELRO Erhverv A/S, som ejer Skyline. Det har medført, at ELRO Energi A/S har anmeldt rekonstruktion i Skifteretten.
Læs mere om: elro
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093