23948sdkhjf

Det sker: De danske spildevandsfolk invaderer Bornholm

Spildevandsteknisk Forening fejrer 40 års jubilæum og afholder årsmøde i dagene 7. - 8. juni. De første 110 virksomheder har allerede tilmeldt sig.
- Aldrig før har Spildevandsteknisk Forening været så meget på udebane, og aldrig før har et årsmøde på forhånd overrasket så positivt, lyder det fra foreningen.

Det var en stor satsning, da det for tre år siden blev besluttet at afholde STF’s årdmøde i 2012 – foreningens jubilæumsår – på Bornholm. Og siden beslutningen blev taget har der været masser af både bekymringer og bange anelser. For kunne et udvidet årsmøde mon gøres så interessant, at både udstillere og gæster ville tage den lange tur til Bornholm?

- Heldigvis har vi oplevet en meget stor og positiv interesse for vores arrangement, og vi kan konstatere, at både udstillere og årsmødedeltagere kommer talstærkt til Bornholm, fortæller STF’s formand, Jacob Andersen.

Vært ved årsmødet er Bornholms Forsyning, som har skaffet pladsen til den tekniske udstilling, der traditionelt tiltrækker et stort publikum af primært vand- og spildevandsfolk fra landets forsyningsselskaber. Pladsen ligger helt ideelt lige ved siden af Rønne Renseanlæg, som er Bornholms største renseanlæg.

110 virksomheder er tilmeldt
Selvom årsmødet ikke lige som sidste år sætter udstillerrekord, er Spildevandsteknisk Forening godt tilfreds med, at hele 110 virksomheder indtil videre har tilmeldt sig arrangementet. Og det er ikke kun virksomheder med vand- og spildevand som primære arbejdsområder, der kan deltage. Også beslægtede brancher som fx biogas og anden procesvirksomhed er velkomne på udstillingen.

Alt hvad man kan få brug for, for at bygge og drive et komplet renseanlæg og et kloaksystem med
tilhørende pumpestationer og bassiner, vil i princippet kun findes pa STF’s årsmødeudstilling.

Prisuddeling
I forbindelse med årsmødeudstillingen bliver Vandmiljøprisen for 2011 uddelt. Prisen gives til en person
eller til en gruppe, der har gjort en bemærkelsesværdig indsats i spildevandsbranchen. Prisen, som er indstiftet afKemira Miljø – i dag Kemira Water Denmark, blev for første gang uddelt i 1991. Foruden æren følger en kunstgenstand og et rejselegat på 15.000 kroner med prisen.

Læs mere om årsmødet på Spildevandsteknisk Forenings hjemmeside www.stf.dk .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094