23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny administrerende direktør i PSS Energi

Kenn Andersen har overtaget posten fra Jørgen Nielsen, der nu skal tage sig af produktudvikling og firmaets udenlandske afdelinger.
Det seneste års vækst og PSS Energis udvidelser i udlandet har nødvendiggjort en styrkelse af ledelsen. Derfor er Kenn Andersen nu tiltrådt som administrerende direktør.

- Mit primære fokus er på at drive og udvide PSS Energis danske og skandinaviske marked, siger Kenn Andersen og forsætter:

- Vi skal være i stand til at varetage flere og større projekter, og hele tiden holde os på forkant med udviklingen af nye energibesparende løsninger.

Kenn Andersen har tidligere været regionsdirektør i Bravida og senest ejer og administrerende direktør i installatørfirmaet Mads Hansgaard A/S.

- PSS Energi har oplevet en stor vækst. Vi er derfor glade for at have fået en mand med Kenn Andersens erfaring inden for virksomhedsdrift og udvikling til at føre vores virksomhed skridtet videre, lyder det fra Jørgen Nielsen, firmaets tidligere administrerende direktør.

PSS Energi leverer løsninger, der sænker el-forbruget ved hjælp af spændingsregulering og reduktion af bygningers standbyforbrug. De seneste års fokus på energibesparelser har betydet en stor efterspørgsel både i Danmark og i udlandet. Og det er her Jørgen Nielsens nye udfordring ligger, han skal fremover stå for ledelsen af PSS Energis afdelinger i Italien og på Cypern, samt for udviklingen af fremtidens energibesparende løsninger.

Værd at vide om PSS Energi
PSS Energi A/S blev grundlagt i 2007 og har idag hovedkontor i Ballerup. I 2012 åbnede firmaet en ny afdeling i den norditalienske by Varazze. PSS Energi har specialiseret sig i energibesparende løsninger baseret på spændingsoptimering og kontrol af elektrisk forbrug. Løsninger der hovedsageligt leveres til kommunale og statslige institutioner, samt til det danske forsvar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093