23948sdkhjf

Kurator mangler 30 millioner i kassen hos Fauna Energi

Elselskabet Fauna Energi gik konkurs med udækkede krav for 41 millioner kroner. Efter en vurdering af selskabets økonomi er kuratorerne nået frem til, at der var tale om en sund forretning. 

Derfor har de svært ved at forstå, at selskabet gik konkurs. Men samtidig er der et stort hul i pengekassen. 

Det skriver Finans.

- Det er vores arbejdshypotese, at der blandt andet kan være tale om overfakturering. Efter vores overbevisning mangler der 30 mio. kr. eller måske mere i selskabet, siger kurator Peter Krarup fra Mazanti-Andersen.

Han oplyser, at det er meget store beløb, der i selskabets sidste måneder blev betalt til selskaber kontrolleret af den nu fængslede tidligere direktør for Fauna Energi Martin Storm Rasmussen eller personer tæt på ham.

Martin Storm Rasmussen ejede Fauna Energi, der blev erklæret konkurs i april 2022. Her efterlod han og selskabet sig en kreds af kreditorer, her i blandt skattevæsenet og leverandører af el.

Peter Krarups vurdering af, at der mangler 30 millioner kroner i Fauna Energis konkursbo har Finans fremlagt for Martin Storm Rasmussens forsvarsadvokat Kåre Pihlmann.

Han har ingen yderligere kommentarer ud over, at han ikke er bekendt med, at der på baggrund af vurderingen af de manglende millioner ikke er rejst sigtelse mod hans klient.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22