23948sdkhjf

SE får godkendt sit køb af Stofa

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkendte fredag energi- og telekoncernen SE’s køb af Stofa.
I efteråret blev SE enige med Ratos om at købe Stofa, der igennem flere år har leveret markante økonomiske resultater. Med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse af købet, er den sidste sten nu ryddet af vejen for, at Stofa kan blive en del af SE-koncernen. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse af købet sker uden forbehold, og dermed kan handlen nu gennemføres. Det oplyser SE.

- Vi er meget tilfredse med myndighedernes godkendelse. Med Stofa får vi nemlig flere kunder i ryggen, og derfor bliver vi nu en reel national udfordrer til de store spillere på markederne for tv og internet. Vi vil sikre mere konkurrence, og det bliver til gavn for kunderne, som får mere og bedre indhold til en konkurrencedygtig pris, siger Niels Duedahl, adm. direktør i SE, om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens afgørelse.

Som andelsselskab er SE (tidligere Syd Energi) ejet af kunderne, og derfor skulle SE´s repræsentantskab godkende købet. Det skete i november måned med 92,4 procent af stemmerne.

SE som national udfordrer
Med købet af Stofa forstærker SE både sin eksisterende forretning inden for bredbånd og tv væsentligt, ligesom også koncernens samlede lønsomhed styrkes. Med flere kunder i ryggen kan SE nu ifølge adm. direktør, Niels Duedahl, tilbyde danskerne et stærkere alternativ til de eksisterende spillere.

- Vi mener, at SE og Stofa er et oplagt match, hvor de gode kundeoplevelser udgør det ene ben i begge vore virksomheders succes, mens kundernes medbestemmelse udgør det andet. Vi deler en folkelig forankring, og med stærke kompetencer, der styrker hinanden på henholdsvis TV og internet, får vi nu mulighed for at gøre SE til en endnu mere solid forretning til gavn for konkurrencen og dermed kunderne, herunder ikke mindst medlemmerne af de mange antenneforeninger, der har valgt Stofa, siger Niels Duedahl, adm. direktør i SE.

SE har betalt 1,9 mia. kr. for Stofa A/S, som hidtil har været ejet af den svenske kapitalfond Ratos.
Læs mere om: SE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095