23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Dansk Fjernvarme
Jesper Koch er med virkning fra 1. april blevet ansat som analysechef hos Dansk Fjernvarme og leder af tænketanken Grøn Energi.

Dansk Fjernvarme er interesseorganisation for ca. 99 procent af fjernvarmen, hvilket svarer til godt 400 værker.

Dansk Solcelleforening
Jørn Bue Madsen er blevet valgt til bestyrelsesformand for Dansk Solcelleforening i stedet for Signe Antvorskov Krag. Samtidig er Henrik Kryger, Niels Heidtmann, Jane Tønder og Kurt Jørgensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Allan Flindt,
Søren Sørensen og Kurt Jørgensen (kilde: Børsen).

Dansk Solcelleforening er brancheforening for virksomheder, som professionelt beskæftiger sig med solcelleanlæg og beslægtede teknologier.

YIT A/S
Jens A. Thulstrup er blevet ansat som servicedirektør hos YIT A/S i Region Vest, hvor han får det samlede ansvar for alle serviceaktiviteter i Jylland og på Fyn. Han kommer fra en stilling som afdelingsdirektør hos Atea Danmark

YIT i Danmark er et datterselskab af den europæiske koncern YIT Corporation, som har aktiviteter i Norden, Baltikum og Rusland samt Tyskland, Østrig, Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Rumænien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094