23948sdkhjf

Vil tvinge kapitalfond til at sælge Logstor

Nordea har mistet tålmodigheden med kapitalfonden Montagu Private Equity. Banken har 700 mio. til gode i Logstor og vil nu tvinge et salg igennem.
Ifølge Børsen har Montagu Private Equity ikke været villig til at skyde yderligere kapital ind i Logstor eller på anden måde give Nordea garanti for tilgodehavendet på de 700 mio. kr., og derfor vil banken nu tvinge en salgsproces i gang.

- Det er gået ned ad bakke for Logstor, og nu er virksomheden sat til salg på krav fra Nordea, der har gælden. Banken går nu hårdere til værks i et forsøg på at sikre sine penge, siger en unavngiven kilde med kendskab til processen til Børsen.

Intern uro
Ifølge avisen er det gået ned ad bakke for Logstor de sidste par år. Montagu har blandt andet slået bremserne i på en stor satsning i Kina, og det kombineret med et europæisk marked præget af krise har betydet, at 2012-indtjeningen kom under pres.

Samtidig har rørproducenten været præget af intern uro mellem ledelse og ejere. Det betød blandt andet, at man i marts 2012 sagde farvel til administrerende direktør Preben Tolstrup, og også bestyrelsesformand Ole Andersen er blevet smidt på porten.

Hverken Nordea, Montagu eller Logstor har ønsket at kommentere Børsens oplysninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08