23948sdkhjf

Meld dig ind i en a-kasse før du starter op som selvstændig

Er du en af de mange, der går rundt med en drøm i maven om at springe ud som selvstændig? Og har du efterhånden brugt flere år på at udtænke, hvordan den drøm skal blive ført ud i virkeligheden? Så er du bestemt ikke alene.

Mange overvejer i dag at slippe for de trængte arbejdstider og de mange chefer – og ofte er det også med god grund, når man gerne vil have mere frihed i sin hverdag. Men før du starter op, er det vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser, især når det kommer til en god a-kasse. Du kan læse meget mere om a-kasser online.

At blive sin egen chef
For mange er det en drøm at slippe for at have en chef og i stedet blive sin egen chef. Og ofte er det også ganske simpelt, hvis blot man har en god idé til, hvordan man skal føre den plan ud i livet. Man skal derfor gøre sig nogle grundige overvejelser og sætte sig godt ind i de forskellige aspekter af det selvstændige liv, og så burde man være klar. Hvis altså man har den gode idé, der skal sørge for, at man skaber succes for sig selv.

Husk at melde dig ind i en a-kasse
Inden man tager den endelige beslutning, er det dog vigtigt, at man sørger for at melde sig ind i en god a-kasse. I dag er de fleste heldigvis allerede medlem, men der er også nogle, der har valgt at fravælge et sådant medlemskab. Og det kan der være flere grunde til. Måske er det økonomien, der presser, hvorfor der ikke har været nok overskud i budgettet til at betale det månedlige kontingent. Eller måske har man følt sig tilpas sikker i sin nuværende jobstilling, hvorfor det ikke har været en nødvendighed at tage en sådan forholdsregel.

Det er aldrig klogt at vælge a-kassen fra
Uanset hvad er det dog altid en fordel at være medlem af en a-kasse, idet selv den, der er sikrest i sin sag, kan komme ud for en uheldig situation blandt andet i forhold til en fyring i forbindelse med en nedskæring.

Det er særdeles vigtigt som selvstændig
Vil du starte op som selvstændig, er det dog særdeles vigtigt, idet du pludselig bliver din egen lykkes smed. Og hvis du ikke har været inden for den verden før, kan det være, at det ikke lige vil lykkes første gang. Eller at der skal kæmpes en lidt hårdere kamp, end du måske havde forventet, hvorfor det er bedst at sikre sig selv mod et sådant uheld.

Find din a-kasse online
Og heldigvis kan du online finde en lang række forskellige a-kasser på en sammenligningsside. Her bliver du i stand til at skabe dig et overblik over dine mulighed lige såvel, som du kan sammenligne på de parametre, som der har betydning for dig. Det være sig for eksempel pris på kontingent og særlige medlemsfordele.

Send til en kollega

0.047