23948sdkhjf

Danmarks mest alsidige auktionshus

Campen Auktioner afholder hele tiden flere forskellige former for auktioner.

Står du med ønsket om at sælge dine gamle antikmøbler, en stor samling af vetaranbiler eller noget tredje, kan www.campenauktioner.dk være din hjælpende hånd. Campen Auktioner holder et væld af forskellige auktioner i forbindelse med forskellige formål. De kan eksempelvis være til stede til et firmaarrangement. Her kan du leje en auktionarius fra Campen Auktioner, og de tilbyder her at komme ud til din virksomhed. I behøver altså ikke at flytte firmaarrangementet ud til Campen Auktions lokaler, og der er stadig mulighed for at blive hjemme i jeres vante firmaomgivelser. Altså kan det blive en del af et større arrangement, uden dine medarbejdere skal køres frem og tilbage.

En anden mulighed kunne også være, at du stod med et ønske om at afholde et velgørenhedsarrangement. Det kan være, at du har en garage fyldt med gamle biler, som du ikke har overskud til at passe mere, og af den grund har et ønske om at deres værdi skal gå til velgørenhed.

Ydermere er det også en mulighed at få afholdt en onlineauktion, så dem der er interesserede i at byde med ikke behøver at befinde sig på samme sted som dig, men faktisk kan sidde i den anden del af landet eller for den sags skyld udlandet for at følge med. Det er altså kun fantasien, som sætter grænserne for, hvilke auktioner du ønsker at afholde.

Et auktionshus som varetager alle slags opgaver
Du kan desværre også komme i den uheldige situation at miste en af dine kære, som efterlader et  hus med en masse møbler og andre værdigenstande. I forvejen er det svært, både for dig og resten af familien, at din kære går bort, og man har ikke lyst til at have de store bekymringer i den forbindelse. Det kan være, at det er din mor, som har boet alene, og dermed efterlader et hus fyldt med en masse inventar, som hverken du eller din familie har plads til i jeres hjem. I en sådan situation, er det også en mulighed at få foretaget en specialaktion, hvis huset indeholder mange værdigenstande, som man ikke selv er interesserede i eller har plads til i sit eget hjem.

Du kan dermed glædes ved, at ting som du ikke selv har brug for, kan komme til at glæde andre i deres hjem. Det medfører altså også muligheden for at få ryddet op hos den afdøde, så huset eventuelt kan blive klargjort til at blive solgt.

Ydermere kan du også bruge Campen Auktioner, hvis du står med en virksomhed, som af den ene eller anden grund skal afholde et ophørsudsalg. Til sådan en situation, kan det også være en mulighed at få en auktionarius ud, som kan bidrage til at mest muligt bliver solgt. Dermed kan du mindske dit varelager og komme af med flere varer, som ellers ville stå og ikke blive solgt. Campen Auktion vil altså også kunne hjælpe dig til at komme videre uden et fyldt varelager, når din virksomhed lukker.

Send til en kollega

0.016