23948sdkhjf

Skab stemning i hjemmet med plakater

Hvis væggene i dit hjem trænger til nyt liv, så er du måske på udkig efter dekorationsidéer.

Bare vægge gør hjemmet koldt, kedeligt og trist at se på, og derfor er det en god idé at være kreativ med udsmykningen. Hjemmet bør se personligt ud og afspejle dets beboere. På den måde vil du føle dig bedst tilpas, når du tilbringer tid i dit hjem. Samtidig vil det give gæsterne et indtryk af, hvem der bor i hjemmet.

En god og moderne måde at dekorere væggene på er at hænge plakater op. Med plakater kan du nemt skabe stemning i hjemmet, og der er mange muligheder at vælge imellem. Her nævnes nogle af mulighederne.

Designplakater til den moderne
Det er i den grad blevet moderne i Danmark at bruge plakater som dekoration – og med god grund. Designplakater findes i et utal af farver og motiver, og de er derfor nemme at dekorere med. Med plakater fra Wallstickerland.dk vil dine vægge aldrig se kedelige ud igen.

Blandt de mest populære designplakater finder du byplakaterne. Disse kendetegnes ved et motiv af et varemærke fra den udvalgte by og byens navn. Plakaterne er retro i udseende med jordbundne farver og digitalt tegnede motiver. Denne type plakat vil afspejle beboerens hjemby, og vil derfor altid vække uundværlige minder om barndom og familie. De findes heldigvis både med de store byer som Aalborg, Aarhus, Odense og København, men også andre byer som Sæby, Frederikshavn eller øen Bornholm.

Er du i stedet til mere eksotiske og æstetisk tilfredsstillende plakater, kan du få dem med motiver som monsteraplanten, tulipaner, orkidéer, palmeblade, havre, skov eller havvand. Her ville det passe godt ind, hvis du valgte et naturmotiv, som passer til det allerede eksisterende farvespil i rummet.

Tekstplakater til den følsomme
Hvis du ikke er så meget til motiver, eller hvis du gerne vil supplere motiverne med en anden stil, så kan du vælge tekstplakater. Her vil du finde sjove, forunderlige og fantastiske citater og udtryk, som kan afspejle dig som person og måske dine tanker og holdninger. Du kan både vælge imellem inspirerende citater som ”don’t cry because it’s over, smile because it happened”, eller plakater med enkelte sigende ord som ”love”.

Tekstplakaterne med inspirerende citater er for dig, som en gang i mellem lige har brug for at blive mindet om de goder sider ved livet. Vi har alle dage, hvor vi føler os nedtrykte eller utilstrækkelige. Med en inspirerende tekstplakat lige i øjenhøjde kan du minde dig selv om, at det nok skal blive bedre, eller at du er god nok, som du er. Det kan godt lyde lidt corny, men omringer du dig selv med positive budskaber, så bliver du et gladere menneske.

Børneplakater til de mindste
Endnu et aspekt i boligen, der skal holdes positivt og let, er børneværelset. Værelset skal indbyde til leg, glæde, tryghed og hygge. Med smukke og hyggelige børneplakater kan du skabe den helt rigtige stemning for dit barn, som samtidig vil have fine, farverige former og motiver at kigge på. Det virker både inspirerende og stimulerende for barnet.

Vælg muntre motiver som nuttede dyr, glade regnskyer, farverige alfabetbogstaver og kreative fantasidyr. Levende og fascinerende motiver vil inspirere barnet til leg, og rolige motiver vil gøre det tryggere at sove på børneværelset.

Film, musik og spil til den dedikerede
For den mere nørdede type vil plakater med motiver fra film, musik og spil være helt perfekte. Disse plakater vil se fede ud på kontoret eller i gamingrummet, hvor de vil minde dig om dine yndlingsfilm, -bands og -spil.

Er du vild med Star Wars, Marvel eller Harry Potter? Pryd væggene med yndlingskaraktererne herfra. På teenageværelset vil det måske være et hit med musik- og spilplakater med Justin Bieber, Nirvana eller The Legend of Zelda.

Send til en kollega

0.031