23948sdkhjf

Opvarmning af sommerhuset

Der findes et hav af forskellige måder at opvarme dit sommerhus på.

Mange sommerhuse har enten elvarme eller brændeovne. En af de mere populære opvarmningsmetoder er dog varmepumpen. Varmepumpen findes i forskellige former, hvor den mest optimale for sommerhusejeren er luft til luft varmepumpen. Denne type pumpe suger luften ind udefra, hvor den omdanner dette til varme inde i boligen.

Varmepumpen er næsten støjfri, og dit indeklima vil blive forbedret gevaldigt, hvis du installerer en luft til luft varmepumpe. Nedenfor kan du læse om nogle af fordelene samt installationen af varmepumpen.

Hvorfor skal du vælge varmepumpen?
Der findes en lang række af forskellige opvarmningsmetoder, men varmepumpen slår de fleste på både prisen og effektivitet. Varmepumpen er nemlig forholdsvis billig at anskaffe sig samtidigt med, at den har lave driftsomkostninger. Sammenlignet med den traditionelle el-radiator, så er varmepumpen også væsentlig billigere i el-varme omkostninger. Det betyder også, at når varmepumpen har tjent sig ind, så vil du se store besparelser på din varmeregning.

Hvis dit sommerhus er isoleret, så er varmepumpen også en af de mest effektive måder at varme huset op på. Varmepumpen sørger nemlig for at cirkulere luften i rummene, hvilket vil mindske risikoen for skimmelsvamp og fugtskader. Generelt vil du opnå et bedre indeklima i dit sommerhus, selv om vinteren.

Undgå frostskader med varmepumpen
Hvis dit sommerhus ikke bliver brugt i vinterperioden, så er varmepumpen også ideel til at holde en fornuftig temperatur i sommerhuset. På den måde vil du undgå frostskader i dit sommerhus, da du kan holde temperaturen på stabilt niveau. Mange varmepumper kan fjernstyres via App, og det giver dig en stor frihed, da du kan sidde i sofaen og kontrollere temperaturen i dit sommerhus.

Lovlig installation af varmepumpe
Hvis du skal have installeret en varmepumpe i dit sommerhus, så skal installationen foretages af en KMO autoriseret installatør. Dette er lovpligtigt, og du kan kun opretholde fabriksgarantien ved at få foretaget et årligt serviceeftersyn på din varmepumpe.

Hos SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy finder du blandt andet et stort udvalg af luft til luft varmepumper fra Mitsubishi. SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy kan også stå for installationen, da de er autoriserede KMO-montører. Skulle du opleve akutte problemer med nogle af dine el-installationer, så tilbyder de også en akut døgnvagt, som altid står klar til at rykke ud til dig.

Du kan benytte dig af dit håndværkerfradrag, når du skal have installeret din varmepumpe. Med håndværkerfradraget kan du trække montørens arbejdsløn fra i SKAT, hvilket kan spare dig for en del penge.

Send til en kollega

0.031