23948sdkhjf

Lad Legal Desk hjælpe dig med dit næste juridiske dokument

Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at få adgang til juridiske dokumenter. Der findes nemlig et online-alternativ til den traditionelle advokat.

Legal Desk er en iværksættervirksomhed, der giver dig mulighed for at være din egen advokat. Kort sagt, så har du mulighed for at lave dine egne juridiske dokumenter ved hjælp af en digital platform. Legal Desk er altså ikke et advokatkontor, men er startet og udviklet af tidligere advokater, der ønsker at gøre juraen mere enkel og tilgængelig.

Læs mere her

Hvordan fungerer Legal Desk?
Legal Desk har automatiseret processen med at lave juridiske dokumenter, så det ikke længere er nødvendigt at få en advokat til at gøre det manuelt. Når du udfylder online-formularen, bliver du stillet de samme spørgsmål, som en advokat ville stille. Du kan nemt betale og underskrive dokumentet online med NemID. Hvis du har spørgsmål, er det muligt at ringe til Legal Desks erfarne jurister og finde svar. Du opretter altså selv dine dokumenter, og samtidig koster det en brøkdel af den pris, som en traditionel advokat tager for samme opgave.

Hvilket dokument leder du efter?
Uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende, så kan Legal Desk hjælpe dig med at udarbejde dokumenter. Det er blandt andet muligt for privatpersoner at oprette ægtepagter, fuldmagter, gavebreve eller skøder. Det er også muligt for erhvervsdrivende at finde relevante dokumenter, som for eksempel selskabsstiftelse, ansættelseskontrakter, ejeraftale og vedtægter. Hvis du ikke ved, hvilket specifikt dokument, du skal bruge, kan du benytte vores søgefunktion, hvor du kan finde en række artikler relateret til det emne, du søger information om.

På den måde kan du blive guidet, så du finder det relevante dokument for dig og din juridiske situation. Vi tilbyder også et frit tilgængeligt artikelarkiv, hvor du kan læse mere om alverdens juridiske emner, så du er klædt på til at varetage din egen juridiske sikring.

Spar både tid og penge
Med Legal Desk kan du oprette dokumenter, når det passer dig og hvor som helst. Dine dokumenter gemmes og opbevares automatisk i dit personlige arkiv på Legaldesk.dk, så du har altid mulighed for at gemme udkastet og vende tilbage til det på et senere tidspunkt. Det tager i gennemsnit 15 minutter at oprette et dokument med Legal Desk, uanset om det er til private eller erhvervsdrivende.

Der er åbent 24 timer i døgnet og ingen mødetider med advokat eller andre forpligtelser, hvilket efterlader dig med absolut frihed og fleksibilitet. Det betyder, at du kan sikre dig selv, din familie og virksomhed - når det passer dig, og hvor det passer dig.

Opret dit juridiske dokument i dag
Med Legal Desk kan du nemt og sikkert oprette dokumenter online. Når du har besluttet dig for, hvilket dokument du har brug for, udfylder du online-formularen. Når du har udfyldt og betalt, modtager du straks dokumentet, som du derefter kan underskrive online med NemID. Legal Desk tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti, så du har altid mulighed for at annullere dit køb og få pengene retur.

Send til en kollega

0.032