23948sdkhjf

Derfor skal din næste bil være en KIA Ceed

KIA har en ledelsesfilosofi. Den hedder, at de vil bygge en ny fremtid. En fremtid som skaber og realiserer drømme. Dette gennem at tænke kreativt og gribe de udfordringer, der skulle komme ens vej.

Sådan en filosofi er nem for mange at forstå og at ville leve efter - også i andre former for sammenhænge omkring ledelse. En bil fra KIA er deres billede på en ny fremtid, og i mere end 70 år er denne fremtid blevet skabt. KIA blev grundlagt i Sydkorea i 1944, og er nu deres ældste producent af biler og andre køretøjer.

Udgangspunktet var først at producere motorcykler og almindelige cykler. I dag er de den anden største bilfabrikant i Korea og også en af de største i Asien og resten verden. Siden 2006 har de produceret bilen CEED, som har været en bil eksklusivt for det europæiske marked. Siden da har den været KIAs klart største bestseller i Europa, og det er ikke overraskende. De originale drenge fra Top Gear elskede hende, og det danske bilmagasin Motor gav Kia Ceed seks ud af seks stjerner - som den første bil nogensinde. 

Hvad kan en Ceed?
Spørger du en Kia forhandler, vil personen nok sige, at Ceed er bilen, der kan lidt af det hele. Det er en lille mellemklassebil til en stærk og fornuftig pris. Kigger du på den, vil du se et stramt og lækkert ydre med klare konturer og linjer - en sporty og skarp familiebil. Bevæger du dig ind i bilen, vil du opleve et højt niveau af kvalitet og teknik. Der er lagt vægt på komfort og bekvemmelighed. Fokus har nemlig været på benplads og et godt udsyn hos førersædet, hvor den er perfekt designet til den moderne europæer. Inden i vil du finde et dansktalende navigationssystem, hvor der også er kamera i forruden til at kunne aflæse vejskilte.

Dette betyder for dig, at du altid vil kunne se på navigationssystemets display, hvilken hastighed du må køre ud fra, hvad det seneste skilt har fortalt. Motoren er trecylinderet og fyldt med kraft og power. Hos KIA lyder det, at den gerne skal kunne køre 20 kilometer på per liter benzin. Bilen kommer som en tre- eller femdørs hatchback, og også som en stationcar. Det er en bil perfekt som både firmabil, hvor du ønsker skøn komfort på landevejen, eller som familiebil, hvor der er plads til det hele. 

Glæd dig til efteråret
Til efteråret kommer der en ny KIA Ceed - XCeed kommer den til at hedde. Denne bil bliver en crossover CUV, som skal konkurrere med Nissans Qashqai og Renaults Kadjar. Den får et design som minder om coupé en karosseriform. Samtidig bliver den endnu mere sporty og større end den normale Ceed. Ønsker du endnu mere sporty og større bil, så er en XCeed klart noget, du skal overveje. Det er stensikkert, at de andre bilproducenter har fået kamp til stregen med KIAs Ceed. Dette bliver understreget endnu mere, når XCeed snart kommer på markedet - forhåbentligt i efteråret 2019. 

Send til en kollega

0.032