23948sdkhjf

Plakatvirksomhed har taget Danmark med storm

Flere og flere køber plakater til de danske hjem.

Du er nok blevet introduceret til de moderne og minimalistiske plakater med sjove citater fra Dialægt. Siden 2015 har plakatvirksomheden Dialægt taget Danmark med storm, og blot i 2018 solgte de plakater for over 8 millioner danske kroner. Det er en klar success, og i dag findes der Dialægtplakater rundt i mange danske hjem over hele landet. De er personlige og sjove. Den perfekte gave til en du holder af, en der holder indflytterfest, eller en der er blevet færdiguddannet. De er også perfekte til at skabe personlighed på kontoret, med sjove plakater til at more sig over i pausen. 

Hoppede en tur ind i Løvens Hule
Dialægt startede i 2015 med to studerende. Vel at mærke to mand, Andreas og Nikolaj, som var i gang med at skrive speciale på Astrofysikstudiet. Ikke nok med at de brændte for studiet, så brændte de også for at være succesfulde iværksættere. Derfor startede de deres virksomhed Dialægt. Ideen til plakatvirksomheden kom, da de fandt de danske dialekter morsomme. Selv kom de fra Aarhus og Vestjylland. Derfor var de første plakater også ved navn “Vestjylland” og “Århus”. Selv startede de virksomheden med 6.000 kroner, og i 2018 kunne de omsætte for 8,5 millioner kroner. Virksomheden voksede støt.

Det fik dem til at tage et smut forbi Løvens Hule. Løvens Hule er et succesfuldt program fra Danmarks Radio, hvor iværksættere kan pitche deres ideer eller virksomheder til succesfulde investorer, som så vælger, om de vil investere i det produkt. Dette gjorde Andreas og Nikolaj også. Og ud kom de med en investering på 1,2 millioner kroner fra investorerne Jesper Buch og Jan Lehrmann - som derfor også fik 20 procent af virksomheden. Det må siges, at Dialægt både har taget Løvens Hule og Danmark med storm - og de er lige begyndt. 

Får dig til at huske, hvor du kommer fra, og hvem du er 
 I dag findes der et væld af forskellige Dialægt-plakater. Essensen er at få dig til at hylde, hvor du er fra, og hvem du er. At kunne give en fantastisk personlig gave. Derfor kan du få plakater med sjove og interne citater. Det kan for eksempel være til en sygeplejerske, en lærer, en gamer, en landmand eller en revisor. Det kan osgå være en til mor og til far. En byplakat der viser, hvor du er fra, og hvad der kendetegner denne by.

Det handler om at være stolt af den du er, hvor du kommer fra og hvilket fællesskab, du er en del af. Derfor får de også hjælp til citater af helt almindelige danskere. For eksempel er det faktiske pædagoger, der kommer med de typiske citater, som kun pædagoger kender til. Derefter bliver det til en unik plakat. Det er den utimative måde at få personlighed ind i dit hjem eller til kontoret i virksomheden. Det er samtidig også en fantastisk personlig gave til fødselsdage, nyuddannede eller indflyttere. I dag finder du plakater fra Dialægt både på deres egen webshop dialaegt.dk og i en række andre webshops og fysiske butikker som Imerco. 

 

 

 

Send til en kollega

0.047