23948sdkhjf

Gør den næste firmafest lidt sjovere

Firmafester har det med at være sjove, men de kan godt blive endnu sjovere og mere skøre - selvom du måske ikke kan tro det.

Firmafester er en rigtig god måde at komme tættere på dine kollegaer, og du kan desuden få snakket med nogen, som du måske ikke lige snakker med i dagligdagen, når I har travlt med arbejdet.

Hvis du er en af dem, som har meldt dig til at stå for planlægning af jeres næste firmafest, kan det være en god ide med lidt inspiration til, hvordan du kan gøre det sjovere og måske mere afslappet, hvis det er det, der er behov for.

Kostumer og temafester kan her være en rigtig god løsning, hvis du ønsker en mere afslappet stemning til jeres fest. Det skaber en sjov stemning, og det gør tit, at folk snakker mere sammen, fordi alle har noget at snakke med hinanden om - nemlig udklædning eller temaet. Du kan finde et stort udvalg af kostumer og udklædning på: Billig-billy.dk.

Et gennemført tema 
Et tema er en god måde at bryde det hele lidt op på. Alle kan snakke sammen om pynten eller hinandens udklædning, og på den måde kan du skabe en god firmafest, hvor der er grin og latter fra første minut.

Det kræver ikke meget at stable en god og gennemført temafest på benene. Når det er en firmafest, kan det være nemt at finde et godt og passende tema til firmafesten, som alle dine kollegaer kan være med på. Et gennemført tema kræver, at du finder et tema, hvor alle har mulighed for at finde udklædning til det. Det skal ikke nødvendigvis være for kompliceret et tema, men nærmere et tema alle kan være med på, og som ikke kræver alt for meget forberedelse.

En masse pynt kan desuden gøre en verden til forskel, når du skal stable en firmafest på benene. Pynt af den ene eller anden art, som passer til temaet, og dem I er, løsner stemningen op, og feststemningen vil sprede sig med det samme, dine kollegaer træder ind. 

Din profession til fest
Et gennemført tema kan være, at du og dine kollegaer måske skal klædes ud som karikerede figurer af jeres egen profession. Alle fordomme og sjove sider af netop jeres profession kan komme frem, og det er med sikkerhed noget, som alle til festen vil kunne grine af og nikke genkende til.

Det kan for eksempel være, at I er en afdeling af sygeplejersker, som til jeres firmafest skal klædes ud som stereotyper af sygeplejersker eller måske endda læger, som I kan grine lidt af. Et tema, som ikke ligger for langt fra jeres profession, kan alle være med på, men det kan selvfølgelig også minde for meget om jeres dagligdag, hvis ikke du får lavet et sjovt og skørt twist på det. Du kan også vælge et tema, som ligger helt fra jeres profession og dagligdag. Det vigtigste ved en firmafest med udklædning og tema er, at alle har det sjovt, og at alle kan være med. 

Send til en kollega

0.016