23948sdkhjf

Skån dine medarbejdere for tunge og gentagne løft

Det er vigtigt, at der er fokus på at skåne folk for tunge tunge løft.

I byggebranchen kommer du ofte ud for at skulle foretage tunge og gentagne løft. Dette er dog ikke godt for dig og dine medarbejdere, og det bør altid være en prioritet, at du forsøger at skåne din ryg ved disse løft.

Løft rigtigt
Hvis du ikke kan undgå de tunge løft, skal du fokusere på at gøre løftet så skønsomt som muligt. Først og fremmest skal du sørge for at have genstanden, der skal løftes, inden for en passende afstand, så den er let at få fat på. Derefter kræver det, at du spænder op i din ryg og mave, så du får kræfterne til løftet fra dine ben. Dette er lige så vigtigt, når du skal sætte en tung genstand ned igen. På den måde fjerner du presset fra din ryg. Derudover bør du ikke dreje din ryg, imens du løfter en tung genstand. Flyt derimod hele din krop henimod den ønskede position.

Gør brug af en vakuumløfter
Det er selvfølgelig bedst at undgå de tunge løft, så vidt det er muligt. Derfor kan du købe en vakuumløfter. En vakuumløfter kan løfte stort set alle former for genstande, og det gøres på en måde, så genstanden ikke tager skade af løftet, hvilket gør den ideel til de fleste virksomheder. Vakuumløfteren virker ved, at den skaber et undertryk, hvorved den skaber et vakuum og suger sig fast til emnet. Herefter er det let at flytte og håndtere emnet hen til det fortrukne sted.

Hvis du arbejder på en byggeplads, hvor der skal sættes vinduer i bygningen, kan vakuumløfteren bruges til at løfte disse vinduer på plads, uden at vinduerne tager skade. Har du brug for sidehængte vinduer, kan de findes her. Sidehængte vinduer fås i mange modeller og størrelser, og du vil dermed kunne finde den model, der passer til dit byggeprojekt.

Send til en kollega

0.016