23948sdkhjf

Skab succes i din egen karriere gennem inspiration fra andre erhverv

Hos Transportmagasinet henvender vi os til transportkøbere, direktører, logistikchefer, lagerchefer og mange flere.

Derudover ønsker vi at være interessante for chefer i kommuner og brancheorganisationer. Det er dog ikke altid, at du skal kigge mod folk, der arbejder inden for den samme branche som dig selv, når du ønsker inspiration til, hvordan du får yderligere succes i sit arbejdsliv.

I denne artikel giver vi læseren et ekstraordinært indblik i, hvordan du, ved at kigge på succeshistorier fra andre brancher og virksomheder, kan få en øget motivation til at booste sin karriere. 

Dansk energi-succes blev solgt for over 100 millioner
En af de succeshistorier, der er sket herhjemme i erhvervslivet i løbet af de seneste år, er da det danske tele- og energiselskab, Blue Energy, blev solgt for over 100 millioner kroner. Selskabet blev stiftet af tre mænd, hvoraf den ene, Mads Andreas Olesen, ikke var rundet de 25 år, før salget af virksomheden var i hus.

Selskabet skiller sig ud, fordi stifterne har nytænkt behovet inden for eksempelvis strøm, hvor Blue Energy tilbyder klimavenlig strøm til fordelagtige priser. På samme tid er kundeservicen hos selskabet i top. Gennem nytænkning og med et fokus på kunden i centrum, har selskabet formået at skabe ekstraordinær succes. De har fundet et hul i markedet, hvor der har været et behov, og de har formået at tilbyde kunderne deres produkt på attraktiv vis. Du kan se anmeldelser af Blue Energy her.

Tag temperaturen – hvad er det nyeste nye? 
Måske har du været på arbejdsmarkedet i mange år, og du er måske blevet låst en smule fast i de samme vante rammer. Den dag i dag spiller de sociale medier en større og større rolle, når det kommer til fremtidige jobmuligheder. Et af de nyeste medier, det er essentielt at være tilgængelig på, når det kommer til jobmarkedet, er eksempelvis LinkedIn. Her vil virksomheder kunne finde din profil, og selvom du har et job, du på nuværende tidspunkt er glad for, ved du aldrig, om der lurer et andet spændende lige om hjørnet.

Med andre ord er det vigtigt, at du finder inspiration gennem andre mennesker, og hvordan de forsøger at booste deres karriere. På nuværende tidspunkt er en af de måder, du kan gøre dette på, ved at tilgængelig de rigtige steder på internettet. Jobmarkedet udvikler sig, og det er vigtigt, at du følger med. 

Få ekspertise fra andre
Indtil videre har denne artikel illustreret, hvordan du 1) kan finde inspiration gennem erhvervsmæssige succeshistorier og 2) kan henvende dig på nye og teknologiske måder for fremtidige arbejdsgivere. En sidste og også mere og mere populær metode, hvorved du kan få et boost i din karriereprofil, er ved hjælp af coaching.

En coach kan hjælpe dig med at sætte klare og realistiske mål, genfinde motivationen, ændre din gamle vaner og meget mere. Med andre ord kan en coach være med til at give dig det sidste spark, hvis du ønsker at springe ud af din ‘arbejdsboble’. Det kan også være, at du finder ud af, at du faktisk er tilfreds med din nuværende position på arbejdsmarkedet.

Send til en kollega

0.016