23948sdkhjf

Dansk Boligindretnings webshop - RoomForMore.dk

Webshoppen oplever stor succes.

Det nyeste regnskab for Roomformore.dk afslører, at det går rigtig godt for den nye spiller på markedet indenfor boligindretning. Navnet er roomformore.dk, og lige netop dette navn er meget sigende for forretningen, der gør sig i alt indenfor boligindretning og har stor fokus på alle niche-produkterne, i modsætning til mange af de rigtig store spillere, der fokuserer på de klassiske møbler som borde, stole og sofaer.

Roomformore har i stedet valgt at fokusere på det indenfor boligindretningen, som vi måske ikke står og mangler akut, men som i stedet er med til at sætte den sidste prik over i’et i vores indretning af hjemmet. Her er det eksempelvis tale om moderne plakater. En plakat er ikke noget, der har en funktionel funktion i hjemmet, men tomme og hvide vægge er bare kedeligt i et hjem. Plakater er derfor noget, som rigtig mange danskere benytter sig af som vægdekoration. Roomformore har derfor valgt at satse meget på lige netop plakater. De forhandler et stort og eksklusivt udvalg fra det danske brand Minida. Dette giver også Roomformore.dk den fordel, at kunderne ikke kan finde plakater andre steder - bortset fra hos Minida selv.

Udover plakater er også knager noget roomformore.dk har stor fokus på. Knager er noget, der har et lidt større praktisk betydning end eksempelvis plakater. Men knager er ikke så stor en omkostningstung post, hvilket betyder, at rigtig mange butikker gemmer det lidt hen i hjørnet af deres sortiment. Hos Roomformore.dk tænker man anderledes. Her tænker man i volume. Hvis webshoppen kan blive markedsførende på salg af knager, knagerækker og greb, kan det godt være, at hvert salg ikke genererer den store profit - men den samlede mængde kan i stedet gøre det. Derfor er knager noget af det, der fokuserer meget på i markedsføringen.

Udover specifikke varer som plakater og knager er der også fokus på de forskellige brands. Ikke nødvendigvis Menu, Kähler mfl., som vi alle kender, men derimod de lidt mindre kendte, som stadig laver flotte moderne ting til hjemmet. Her kan eksempelvis nævnes Egon Eiermann som laver stilrene kontorstole og flotte borde. Roomformore forhandler hele sortimentet af Egon Eiermann og har markedets skarpeste priser på lige netop dette brand. Udover Egon Eiermann kan også nævnes H Skjalm P, der især er kendt for deres knager.

Roomformore.dk er et danskejet webshop, der er beliggende i Sønderborg. Webshoppen drives af to unge iværksættere, der har det som deres største ambition at bringe webshoppen helt til tops indenfor boligindretning. Målet skal realiseres ved stor fokus på den digitale marketing. Så hvis du ikke allerede kender til Roomformore.dk vil du formentlig stifte bekendtskab med brandet indenfor nærmeste fremtid - især hvis din søgning går på knager, plakater eller Egon Eiermann.

Send til en kollega

0.015