23948sdkhjf

Sådan sælger du med flotte Powerpoint-præsentationer

Billeder siger mere end tusind ord siger man. Det er også rigtigt - især når det kommer til brugen af Powerpoint.

For hvor mange tusinde præsentationer har du efterhånden ikke slæbt sig i gennem med en af Powerpoints standard-skabeloner og en hulens masse bullet-points for at understrege dine vigtigste data og pointer. Lige lidt hjælper det - og det er der en grund til. For kedelige Powerpoint-præsentationer er nemlig virkelig uinspirerende at se på og virker på ingen måde indbydende.

Derfor kan det på det kraftigste anbefales, at du sætter sig ind i, hvordan du bruger Microsofts visuelle præsentationsværktøj. For med en ordentlig Powerpoint-præsentation kan det nemlig være forholdsvis enkelt at overbevise publikummet om dine pointer. Derfor får du her et par tips og tricks til, hvordan du sælger dine pointer og argumenter med flotte Powerpoint-præsentationer. Der er mange der tilbyder fine kurser uden betaling. Lær Powerpoint gratis og skab dig på den måde en grobund for at sælge mere. 

Visuelt, Visuelt, Visuelt
Det kan simpelthen ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at have visuelle elementer med i din Powerpoint. Det er alfa-omega for indholdet og dine pointer i præsentationen, at der er en balance i slidet. Brug derfor altid visuelle elementer for at understrege de vigtigste pointer af din præsentation. Det skal du, fordi publikum altid husker billeder nemmere end tekst, og derfor er det meget nemmere at trænge igennem med budskab. Brug derfor gerne videoer, billeder eller GIFs. når du skal præsenterer tungt stof som data eller performance. Powerpoint er nemlig først og fremmest et visuelt præsentationsværktøj, og derfor er det ikke nok med et par bullet-points på hvert slide, hvis du vil have budskabe til at trænge ordentligt igennem. Lav en visuel præsentation som folk husker - så vil telefonen med garanti også ringe igen.

Øv dig på din pitch
Hvis du rigtig vil slå igennem og sælge mere med dine Powerpoint-præsentationer, så skal de som minimum også suppleres af en verdensklasse pitch. Det skal den fordi, at der bag enhver god Powerpoint-præsentation også er en fantastisk tale. Gør derfor dig selv den tjeneste at lave den rette forberedelse, når du skal tale. Find ud af, hvor lang tid du har til at levere din pitch, og byg så pointerne op herefter. Du kan eventuelt lave et manuskript inden, så du er fuldstændig sikker på, at du leverer en verdensklasse pitch.

Præsenter tung data i spiseligt format
Det er klart, at der nødt til at være data og evidensbaseret bevis gemt i dit slide. Det kan dog godt være en stor mundfuld og svært at overskue det hele, hvis man som publikum bare får kastet nogle tal i hovedet. Derfor så gør de helt tunge slides mere spiselige, når du præsenterer den mest tunge del af din præsentation. Camoufler dine tale i Diagrammer, præsenter dem som videoer - og hiv kun de allermest kritiske tal ud, der skal præsenteres. Bind også gerne tallene og beviserne sammen til en historier eller brug analogier, der lettere for det til at ræsonnere hos kunden. 

Send til en kollega

0.046