23948sdkhjf

Volder dine øjenlåg dig gener?

Volder dine øjenlåg dig gener, når de hænger, er der råd at hente. Hængende øjenlåg er noget, folk i alle aldersgrupper risikerer at døje med, men desværre er dette også noget, som udelukkende bliver mere udtalt, som tiden går og du bliver ældre

Dette er fordi, at din hud vil blive mindre elastisk over årene. Eftersom dette både kan medføre kosmetiske såvel som fysiske gener, er der gode muligheder for at gøre noget ved problemet. Læs med her og bliv klogere på området.

Disse typer af gener karakteriserer trætte og tunge øjenlåg
Der findes flere årsager til, at dine øjenlåg kan finde på at hænge. I nogle tilfælde skyldes det en nedsat elasticitet i huden, som er opstået over tid. I andre tilfælde kan det ligeledes skyldes en udposning, hvis fedt har samlet sig der. Fælles for hængende øvre øjenlåg gælder, at de kan medføre gener på flere områder, både kosmetiske og fysiske:

• Kosmetiske gener indebærer ofte, at man føler sig mentalt påvirket af sine øjenlågs udseende. Det kan for eksempel være, at du oplever folk bedømme dig som værende ældre eller mere træt end du reelt er. Det kan lyde som en bagatel, men kan have stor indflydelse på, hvordan du oplever relationen til mennesker og dig selv.
• Fysiske gener indebærer på den anden side de symptomer, der kan opstå, hvis de øvre øjenlåg bliver for trætte og hængende. Det kan således være, at de hænger ned over selve øjet og på den måde blokerer for dit udsyn. Dette er ikke blot ubehageligt i sig selv, men kan endvidere medføre træthed og hovedpine i de mest udtalte tilfælde.

Oplever du en eller flere af ovenstående gener, kan du overveje om du skal have en øjenlågsoperation. Det kan lyde som et stort indgreb, men kan også have stor betydning for din livskvalitet.

Blive klogere på dine muligheder for øjenlågsoperation
Det er en hel verden, der venter på sig, hvis du beslutter dig for at tage hånd om din situation og undersøger mere om dine muligheder for at gøre noget ved generne. Læs mere om øjenlågsoperation, så du kan blive rustet til at tage den rette beslutning på dine egne vegne – hvad end denne så måtte være.

Det er naturligvis en meget personlig og individuel sag at tage stilling til indgreb af kosmetisk karakter. Derfor er det en problemstilling, du udelukkende selv i sidste ende kan finde frem til det rette svar på.

Send til en kollega

0.016