23948sdkhjf

Hvilket stillads skal din virksomhed benytte?

Når det kommer til at skulle vælge stillads, er det yderst vigtigt, at sikkerheden er i top

Stilladset skal kunne holde til en god belastning, og din medarbejder skal kunne arbejde i sikkerhed og uden at overbelaste sin krop; og her er stilladset er en vigtig faktor for, at dette kan lade sig gøre.

Sikkerhed er topprioritet
Murerfaget, og håndværkerfaget generelt, er et hårdt arbejdsfelt, og derfor er sikkerheden meget vigtig. Dine medarbejdere skal holde i rigtig mange år, og derfor er overbelastning i forbindelse med udførelse af arbejdet meget vigtigt at minimere mest muligt.

Sikkerhed findes både i det udstyr, som dine medarbejder iklæder sig, når de udfører arbejdet. Derudover findes det også i det udstyr, som de arbejder på og med. Murere arbejder ofte med stilladser, hvor de sætter det op, udfører deres arbejde fra stilladset og efterfølgende også tager det ned igen. Det er hårdt arbejde, og derfor er det smart at sætte sig ind i, hvilke stilladser der kan mindske overbelastningen og styrke sikkerheden.

Murerstilladser der hjælper din medarbejder ergonomisk
Man kender til murerstilladset af træ traller, da dette har eksisteret i rigtig mange år. Der er sidenhen blevet etableret nye stilladstyper og metoder, som bestemt er værd at tage et kig på. Her er et ergo murerstillads eksempelvis et godt bud på et murerstillads, der er blevet meget populært blandt murerne. Ergo-stilladset er hurtigt at sætte op, og det giver minimal slitage på de medarbejdere, der skal arbejde med det.

Derfor har denne type stillads også fået navnet ergo-stillads, da det giver din medarbejder en ergonomisk sikkerhed for, at deres krop kan holde i mange år endnu.

+8 systemet til dit stillads
Når man har sagt ergo-stillads, må man også sige +8 stillads. Et +8 stillads findes i to systemer; rammesystem og søjlesystem, og det er grundfundamentet i et ergo-stillads. Når man benytter søjle stilladset, er der mulighed for yderligere at tilbygge på det, så det kan sættes sammen med et facadestillads eller et rammesystem, da de to systemer minder meget om hinanden. Forskellen på det traditionelle facadestillads og +8 rammesystemet er, at facadestilladset typisk er 60 cm i bredden, og med +8 rammesystemet kan man tilbygge og kombinere elementer, så bredden kan udvides helt til 1,2 meter.

Tag og overvej, om din virksomhed skal benytte ergo-stillads, så sikkerheden for dine medarbejdere er helt i top.

Send til en kollega

0.031