23948sdkhjf

Erhvervsleasing af firmabil

Er dig eller dit firma på jagt efter en eller flere firmabiler, men ikke er helt overbevist om, hvordan det skal kunne lade sig gøre?

Så er du kommet til det rigtige sted! Her vil der bliver gennemgået, hvorfor det er en god løsning at foretage en operationel leasing, når det kommer til firmabiler. Find nærmere information her

Firmabilen er uundværlig
Der er ingen tvivl om, at en firmabil er en essentiel del af rigtig mange virksomheder. Det kan både være i forhold til fragt af varer og gods, til og fra kørsel og en masse andre arbejdsrelaterede situationer. Fælles for dem alle er, at det kræver, at du har en firmabil, hvor du kan sætte dig ind, og du ikke skal være i tvivl om, at den kan klare dagens opgaver. 

Det er muligt at erhvervslease forskellige slags køretøjer alt afhængig af, hvad du har brug for. Har du brug for en bil, som bare kan transportere dig fra A til B, eller har du brug for en bil, hvor du kan have en gods med? 

Uanset hvad dig og dit firma skal bruge firmabiler til, skal firmabilerne finansieres på den ene eller den anden måde. I den sammenhæng er der to muligheder: 

- Erhvervsleasing
- Købe firmabilen 

Hvilken mulighed skal jeg vælge?
Eksperterne på området mener, at erhvervsleasing er den bedste løsning, hvis dig og dit firma er på jagt efter en eller flere nye firmabiler. Den hænger først og fremmest sammen med, at firmaet ikke skal betale hele bilens pris, men kan bruge firmaets kapital til at fokusere på selve firmaet. 

Hvis firmaet er forholdsvist nyt, så kræver det ofte en stort del af firmaets kapital at købe en firmabil. Disse penge er essentielle i opstarten af et firma, hvor pengene ville kunne bruges på en masse andre ting, som kan være med til at tjene penge til firmaet. 

Generelt set er det billigere at erhvervslease bilen i stedet for at låne penge til et bilkøb. Der er både regnskabsmæssige og kapitalmæssige fordele ved erhvervslease. Hvis du går i banken for at låne penge til en ny firmabil, kan det have konsekvenser senere, hvis du skal foretage endnu et lån til et andet formål. 

Langt de fleste virksomheder vælger også at erhvervslease firmabiler, fordi vilkårene er bedre. Når du erhvervsleaser har du ofte en lavere forudbetaling, og i denne type finansiering er der ligeledes ofte lavere omkostninger.

Send til en kollega

0.032