23948sdkhjf

Sådan får du styr på julefrokosten

Er du i gang med at planlægge den årlige julefrokost på arbejdet, så er det med at gøre det nemt og overskueligt.

Når man skal arrangere en julefrokost for så mange mennesker, så kan det være en god ide at gøre det enkelt, derfor benytter mange sig af julefrokost ud af huset, så man slipper for at stå for alt indkøb, madlavning og oprydning bagefter. Dette spare en for en masse tid, som man kan bruge på at få arrangeret noget sjovt underholdning og nogle gode selskabslege, så ens kollegaer bliver rystet godt og grundigt sammen. Mangler du nogle råd til hvordan du kan gøre julefrokosten lettere, så kan du læse med her, hvor du får tre gode råd til, hvordan du kan bruge mere tid sammen med dine kollegaer end i køkkenet.

Få julefrokosten leveret til døren
At få julefrokosten leveret udefra kan være en rigtig god ide, da det sparer en for en masse forberedelse. Der er et hav af muligheder når det kommer til menuen, om det skal være buffet eller et bestemt tema der skal køres, så er der helt sikkert noget for din arbejdsplads, så bestil catering hos Gaudium. Gaudium tilbyder meget forskelligt, både buffet og menuer, som giver dig og dine kollegaer en eksklusiv madoplevelse, som udelukkende arbejder med nordisk mad ud af huset af råvarer i højeste kvalitet.

Sammenskudsgilde
En anden måde hvorpå man kan spare tid på mad som arrangører, er ved at dele opgaverne ud blandt sine kollegaer. Her kan man dele sine kollegaer op i hold, så det ene hold medbringer forskellige forretter og salater, hvor det næste hold medbringer forskellige retter og tilbehør, som hovedret, og det sidste hold medbringer desserter i forskellige afskygninger. På den måde får man skabt et stort tag selv bord, hvor der vil være noget for enhver smag.

Få fagfolk ind udefra
Har i et stort køkken på din arbejdsplads, så kan man hyre fagfolk udefra, som kan komme og tilberede maden på stedet. Her kan man vælge helstegt pattegris, hvor der kommer en ud og stiller an og servere den for medarbejderne. Eller det kan være en eller flere kokke som kommer ud og sammensætter en tre retters menu efter eget ønske. Ved at fralægge sig det ansvar, gør at man har mere tid sammen med sine kollegaer og sørge for at de får en god aften. 

Send til en kollega

0.031