23948sdkhjf

Gode grunde til at holde en familiedag i haven

Er du en del af en familie, der elsker at bruge tid sammen?

Måske I allerede har dystet mod hinanden på kryds og tværs under brætspils turneringer, der har varet ved de sidste mange år. Selvom brætspil er nok så sjovt, så kan I med fordel nytænke jeres samvær. 

I denne artikel bliver du klogere på de fordele, der findes, når I tager en arbejdsdag udendørs sammen. 

At løfte i flok 
Det er de færreste opgaver, der ikke kan løses af flere hænder samtidig. Det gælder specielt, når opgaverne er placeret udendørs. Det er bevist, at havearbejde har en terapeutisk effekt, fordi arbejdet ofte blot kræver håndkraft og et mindre redskab. Af denne grund kunne jeres familie med fordel iføre jer havehandskerne, mens I nyder hinandens samvær under åben himmel. 

Opgaver til alle aldre
Befinder din familie sig indenfor mange forskellige aldersgrupper? Havearbejde er en perfekt måde at aktivere alle familiens medlemmer - uanset alder. De mindste medlemmer kan bidrage med skovlen fra sandkassen, mens de unge voksne kan stifte bekendtskab med, hvad det vil sige at luge. Familiens ældre kan enten deltage aktivt eller placere sig med udsyn over haven, hvor de kan nyde kaffen, mens de andre arbejder. 

Et fordelagtigt tidspunkt
Når det kommer til arbejde udendørs, er der naturligvis nogle tidspunkter, der er mere belejlige end andre. Det er klart, at byder vejrudsigten på et timevis langt skyl, kunne det være at datoen skulle ændres.

Beslutter I jer for at arrangere en dag i haven, gør I klogt i at vælge en dag i maj måned. Foruden maj måneds relativ stabile antal solskinstimer, så er det nemlig også her, at I kan give jeres træværk udendørs en kærlig hånd. På den måde kan I nyde træværkets fornyelse resten af sommermånederne.

Træværk, der er placeret udenfor, trænger til en kærlig hånd i ny og næ. Det betyder, at har I havemøbler i træ, et træstakit, en træterrasse eller andet, så kan det have gavn af at blive slebet ned, for derefter at påføre det et lag træbeskyttelse. Dette kan I enten købe hos jeres nærmeste byggemarked, eller I kan købe maling til udendørs brug online, hvis I hellere vil det. 

Send til en kollega

0.031