23948sdkhjf

Hvilken take away skal du og gruppen have fat i?

Der er så mange forskellige muligheder, når det kommer til take away Nordhavn.

Det kan være helt svært at finde frem til det rette valg forening selv og de mennesker, som man eventuelt skal dele sin take away med. Ja, jo flere man er i gruppen som skal finde frem til noget lækkert take away mad, jo sværere er det ofte.
Læs med herop for nogle rigtig gode ideer til, hvordan du finder frem til det rette take away Nordhavn til dig og resten af din gruppe.

Lav en prioriteringsliste
Hvis I står i en situation, hvor alle har lyst til at spise nogle forskellige ting, så kan det være en rigtig god ide at de hver især skriver en prioriteringsliste. Det er en lille liste over de top tre ting I gerne vil spise lige nu. Start med at skrive det ned, som I allerhelst vil spise og derefter de andre to ting, som I godt kunne overveje at bestille, hvis andre gerne ville have maden.
Når I laver sådan en liste over prioriteringen af madønsker, er det meget nemmere for jer at finde frem til den Take away i Nordhavn, I alle vil have. Det jeg er meget sandsynligt at der er mindst én type take away, som i alle er enige om og som står opskrevet på hver jeres lister.
Selv hvis der ikke er en bestemt take away i Nordhavn, som står skrevet på alle jeres lister, så er der sikkert en der går igen og igen på de fleste af dem. Se om vi kan overbevise de sidste få mennesker iblandt jer, som ikke havde skrevet denne mulighed ned på deres liste. Måske de simpelthen havde glemt at det også var en mulighed?

Hvor dyrt må det være?
Vi har alle forskellige indkomster og forskellige rådighedsbeløb om måneden. Det er derfor også meget forskelligt, hvor mange penge det er muligt for os hver især at benytte, når vi bestiller take away. Og det skal respekteres.
Hav derfor en ærlig snak om hvordan det er i håndtere pengene og hvor dyrt det må være, før i går i gang med at bestille. Bestiller og betaler i for eksempel for hver jeres ret fra den take away, som vi har valgt? Eller deler i det samlede beløb sammen?
Undgå så vidt muligt at nogle iblandt jer føler jer presset til at betale mere, end hvad vi er i stand til. Prøv heller at vælge et billigt take away indenfor den madgenre i gerne vil spise, hvis det er muligt. Der skal nok være nogle muligheder, der er lidt billigere end andre.

Send til en kollega

0.047