23948sdkhjf

Glem dine storcenter-fordomme: Randers Storcenter handler om

Hvad tænker du, når du tænker storcenter?

I mange årtier har Randers Storcenter været flagskib og et naturligt samlingspunkt for de handlende i regionen. Her har man bragt nationale og internationale trends og tendenser til og præsenteret dem for Østjyllands handlende kunder, der hver dag har strømmet til storcentret - og de har næse for en god handel. 

Mere end bare et storcenter
Deres oplevelse har Randers Storcenter spurgt ind til.

“Jeg skal lære noget af den kundeservice i forhold til mit eget job… Wow!”

En anden svarede: “Alle mine fordomme om at handle i et storcenter, kan jeg godt pakke sammen!”

Blev du overrasket over reaktionerne?

En oplevelse mere værd end dit køb
Et besøg i Randers Storcenter skal være mere værd end værdien af de varer, du har handlet, lyder visionen. Det handler om mere - meget mere. For i Randers Storcenter anerkender man den kostbare tid, man som kunde bruger i storcentret, og det skal derfor være en oplevelse - en oplevelse man med glæde vil gentage. 

I Randers Storcenter lever passionen og respekten for både fag og branche i bedste velgående, og nærværet er ikke til at tage fejl af. “Det er overraskende, hvor meget et smil oprigtigt betyder… Tak for det,” siger en handlende kunde efter et besøg i én af storcentrets 58 butikker, foruden Bilka, apoteket og storcentrets restauranter, hvis medarbejdere alle yder deres bedste. Og findes der noget skønnere end at møde mennesker, som er passionerede omkring deres fag? Nej vel?

Mennesker, ikke afsætningskanaler
Randers Storcenter har tradition for at skabe shoppingoplevelser ud over det sædvanlige og hjælper altid deres kunder ud fra deres specifikke behov og ønsker gennem den bedste service, da man i storcentrets butikker er af den overbevisning, at alle skal ses, høres og behandles som de mennesker, de er, og ikke som en række afsætningskanaler.

Personlig passion
“Personlighed er helt klart en styrke i skabelsen af de succesfulde kundeoplevelser,” lyder det fra storcentret. For de daglige indkøb skal ikke blot overstås men nydes gennem en oplevelse af overskud, inspiration og hjertevarme. 

En undersøgelse fra Stanford University viser, at langt størstedelen af de resultater, vi mennesker opnår, sker gennem vores passion og personlighed - især i detailhandel. Så er det ikke så underligt, at så mange er glade for at handle i storcenteret. Det betyder dog også, at du må væbne dig med tålmodighed, hvis du i en skoforretning spørger til medarbejderens yndlingspar, for du kan være sikker på, at vedkommende har meget på hjerte. 

Sammenhold på tværs
Randers Storcenter er en stor arbejdsplads, og indenfor storcentrets 4 vægge er den gode stemning og butikkernes sammenhold på kryds og tværs af de farverige indgange, rød, grøn og blå, heller ikke til at overse. “Vi er et hold,” forklarer de.

Af butikker i Randers Storcenter tæller blandt andre Imerco Home, Tøjeksperten, InterSport, Name It, Søstrene Grene, Frellsen Chokolade, Rituals, Pilgrim, Vero Moda, Joe & The Juice, H&M qUINT, Paw Sko og mange flere favoritter. 

Så hvad handler det om for dig? Uanset hvad du når frem til, kan du være sikker på, at i Randers Storcenter handler det om mere.

Send til en kollega

0.016