23948sdkhjf

Har du problemer med dine vener?

Hvis du oplever symptomer på problemer med dine vener, såsom åreknuder eller karsprængninger, er det vigtigt, at du kontakter professionel hjælp.

Selvom det ikke nødvendigvis er farligt at have for eksempel åreknuder, kan det være med til at forøge chancerne for andre farlige lidelser, såsom blodpropper. Derfor bør du være opmærksom, så du kan få det behandlet hurtigt, før det udvikler sig og kan lede til værre problemer.

Du kan blandt andet kontakte Dansk Venecenter, som er specialiserede inden for åreknuder og karsprængninger. De er en førende nordisk virksomhed inden for området, og kan derfor altid hjælpe dig, hvis du oplever problemer med dine vener. De sørger for skånsomme og effektive behandlingsmetoder, som videnskabeligt dokumenterede og stræber efter at skabe langsigtede resultater.

Sådan forløber en behandling sig hos Dansk Venecenter
Hvis du mistænker at have åreladninger, kan du kontakte Dansk Venecenter for hjælp. Her kan du både få evalueret og undersøgt dit problem samt få en behandling af det. Behandlingen kan opdeles i 4 trin:

1. Symptomer:
Ud fra de symptomer du oplever, kan du komme i kontakt med centret. Her starter de ud med at lave en vurdering af dine symptomer, så I kan finde du af, hvad problemet er.

2. Forundersøgelse:
Når dine symptomer er lagt på plads, kan der laves en forundersøgelse for at komme tættere på et mere konkret svar på din tilstand. I denne undersøgelse vil en speciallæge foreslå, hvilken behandling, der er bedst egnet til din situation. For at komme med det rette bud på en behandling, laves der en undersøgelse af dine åreknuder ved at bruge ultralyd.

3. Behandlingsmetode:
Selve behandlinger bliver tilpasset hver enkel patient, så du kan få den helt rigtige behandling til din situation. Alle behandlinger bliver udført med ultralydsvejledt lokalbedøvelse og afslappende medicin, hvis det er noget, du har behov for og ønsker.

4. Efter behandlingen:
Når du har gennemgået din behandling, er der ingen krav til, hvor længe du skal hvile, før du må komme i gang med hverdagen igen. Det er op til dig at vurdere, hvad du er klar til ud fra, hvor slemme smerter, du har. Smerterne er som regel ikke værre end, at de kan behandles med smertestillende medicin uden recept.

Prisen for en åreknudebehandling
Hvis du skal have lavet en åreknudebehandling, er det selvfølgelig vigtigt at vide, hvor meget det koster. Prisen afhænger helt af den specifikke behandling, der skal foretages, og du får den til forundersøgelsen.

 

Send til en kollega

0.031