23948sdkhjf

Få en personlig shopper i Randers Storcenter

Vi har nok alle prøvet det før.

Invitationen til årets fest har længe hængt på køleskabet og datoen er ved at nærme sig uden outfittet til festen endnu er på plads og bliver udsat til sidste øjeblik, så man ikke ender helt tilfreds med det outfit man ender med at vælge.

Det kan være en større udfordring at få tid til det hele i en travl hverdag med karriere og børn, udover fritidsinteresser og aftaler i kalenderen. Her er der dog gode råd at hente, så du ikke behøver stå i sådan en situation igen i fremtiden.

Det er blevet udbredt, især de større byer og shopping centre, at få hjælp til daglige gøremål og shopping-indkøbene i form af en personlig shopper. Her er der mulighed for at få styr på de daglige ærinder, så du kan fokusere på de ting, der er vigtige i en travl hverdag. Bl.a. Randers Storcenter tilbyder en personlig shopper – her forbereder deres personlige shopper og stylist dit besøg i centeret ud fra indledende samtale med fokus på de ønsker du måtte have, lige meget om det er hjælp til at finde en ny stil, tøj til den store fest eller blot udskiftning af tøj i den eksisterende garderobe.

Fokus netop dine behov

En personlig shopper i Randers Storcenter kan tilbyde hjælp i en travl hverdag, hvad enten det gælder almindelige indkøb, eller hvis der er behov for gode råd til at opdatere den nuværende garderobe. Her vil den personlige shopper, ud fra den indledende samtale og dine ønsker, forberede sig til dit besøg, så I sammen kan gennemgå og prøve de ønskede ting.

Den personlige stylist og shopper tilbyder flere løsninger og kan bookes fra 1 time til 3 timer, og koster kun 1000-1500,-, alt efter hvor lang tid, du ønsker, så de passer til netop dine behov.

Ved du i forvejen, hvad der skal indkøbes, men har du ikke tiden? Så står Randers Storcenters personlige shopper også her klar til at hjælpe. Her er der mulighed for at få klaret de almindelige daglige gøremål, der ikke er tid til – I stedet klarer den Personlige Shopper det hele for dig, så du blot skal møde op og afhente de varer du har ønsket indkøbt for dig.  

Ud over en personlig shopper giver Randers Storcenter også muligheden for et styling-arrangement for en større gruppe på op til ti personer. Det kan være dine gode tætte veninder, kollegaer eller noget helt tredje. I 3 timer vil jeres gruppe få gode råd fra stylist og makeup-artist, samtidig med I vil få lidt let til at slukke tørste og lettere forplejning.

Du kan læse meget mere om Randers Storcenters personlige shopper og stylist, og booke tid allerede nu, lige her

Send til en kollega

0.033