23948sdkhjf

Indretning af kontorer i institutioner eller erhverv

Er du i øjeblikket på udkig efter inspiration til indretning af kontorer i enten institutioner eller erhvervsbygninger?

Så er du landet det rigtige sted. Artiklen tager udgangspunkt i, hvordan du kan optimere kontorerne på din arbejdsplads med glasvægge. Oftest kan belysningen nemlig være alfa og omega for måden, hvorpå der bliver arbejdet. Derudover er det ikke alle medarbejdere, der nødvendigvis trives i et lukket eller opdelt kontor med almindelige døre. Bliv klogere på glasdøre og deres funktioner nedenfor.

Derfor er glasvægge en god idé
Glasvægge kan være ideelle til indretning af kontorer, hvis medarbejdere ønsker en afskærmning samtidig med, at de stadig har udsyn til resten af kontoret. Glasvægge fås som lydisolerende vægge. Det betyder, at de medarbejdere, der trives bedst med at arbejde i stille omgivelser, får mulighed for det. Det ikke alle, der kan koncentrere sig i større kontorfællesskaber, hvor døre ikke adskiller rummene.

Er kontorerne adskilte med døre, kan der tværtimod også være risiko for, at det sociale ikke er velfungerende kollegaerne imellem. Og kollegaskab har for mange en væsentlig betydning, når det kommet til trivsel og sundhed på arbejdspladsen.

Derfor er det ideelt med glasvægge og fuldt dagslys. En anden fordel er, at du kan få brandsikre glasvægge, som altså øger sikkerheden på kontoret. Et andet alternativ, kan også være foldevægge, der nemt kan sættes op foldes til siden, hvis man har brug for at åbne op i rummet.

Mangler du generelt materialer eller produkter til indretning af kontor i enten institutioner eller erhvervsbygninger, kan du kontakte DEKO. DEKO har mere end 50 års erfaring i branchen og designer og sælger produkter til formålet. De er blandt andet en af Skandinaviens førende udbydere af glasvægge og sælger blandt andet vægge med ekstra høj lydreduktion. Ifølge en undersøgelse fra BFA er der nemlig mange, der klager over støj på åbne kontorer.

Vælg den rette entreprise til projektet
Ud over det funktionsmæssige skal være i orden, har designet og æstetikken også stor betydning for mange. Et pænt og velafbalanceret kontorlandskab kan i sidste ende have stor indflydelse på arbejdsbyrden. Jo bedre omgivelserne er, desto bedre forudsætningerne er der for, at kvaliteten af arbejdet øges. Derfor kan det godt betale sig at investere i indretningsentreprenører, der ud over levering og montering af produkter også har forstand på indretningen af kontorfællesskaber.
Det er nemlig vigtigt at optimere de steder, man kan. Oplever du for eksempel, at nogle medarbejdere ikke trives i støj eller afdæmpet lys, kan det være en fordel at øge indsatsen og investere i elegante vægge af glas.

Du kan i samme ombæring gøre op med dig selv, hvorvidt der i virksomheden er behov for en hovedentreprise eller totalentreprise. Valget af entreprise afhænger altid af, hvor meget ansvar virksomheden er i stand til selv at påtage sig. Er det et større projekt, der kræver faglig ekspertise på bestemte områder, kan det være en god idé at overlade det fulde ansvar til samarbejdspartneren. Det kan for eksempel være i tilfælde, hvor der både er behov for implementering af lydisolerende lofter og lydisolerende glasvægge.

Send til en kollega

0.031