23948sdkhjf

Sådan vælger du den rette højtryksrenser

Når det kommer til højtryksrensere findes der et væld af forskellige maskiner, som selvfølgelig kommer med forskellige formål.

Du gør derfor klogt i at gøre dig en række overvejelser inden, at du køber en højtryksrenser.

I denne artikel kan du læse lidt mere om højtryksrenseren og komme tættere på beslutningen om, hvilken maskine du bør vælge.

Hvad skal højtryksrenseren bruges til?

Højtryksrensere kommer med mange forskellige formål, og de er at finde i både professionelle virksomheder og privates garager. Højtryksrensere anvendes til alt fra fjernelse af alger på terrassen og rengøring af diverse redskaber til stoppede afløb samt meget andet. Højtryksrenseren kan anvendes til mange formål og kommer derfor i mange forskellige typer med forskellige specifikationer.


Derudover kan du ved mange forhandlere få forskellige dyser, som ændrer renserens tryk og form. Dette gør højtryksrenseren anvendelige på mange forskellige overflader.

De forskellige specifikationer

Med de forskellige højtryksrensere kommer der også mange forskellige specifikationer. De forskellige specifikationer egner sig derfor også bedst til forskellige opgaver, hvor specifikationer, som trykket, afgør strålens kraft osv. Dertil kommer der også specifikationer som motorens effekt i watt, størrelsen på maskinen samt mængden af vand. Disse specifikationer har alle betydning for, hvordan din maskine fungerer og dens anvendelsesmuligheder.

Koldt eller varmt vand?

En væsentlig forskel på højtryksrensere omhandler, hvorvidt der anvendes koldt eller varmt vand. Denne forskel afhænger typisk af, hvilken type snavs der skal spules væk. Er der tale om gammel maling eller andet materiale i fast form, så er koldvandsrenseren oftest nok. Er der derimod tale om organisk materiale, som også skal opløses i processen, så er det nødvendigt med en varmvandsrenser.

På udkig efter en højtryksrenser?
Mangler du en højtryksrenser, så finder du hos Østervrå  Motor- & Cykelcenter et stort udvalg af både koldtvands- og varmvandshøjtryksrensere. Du finder primært højtryksrensere fra Nilfisk samt et stort udvalg af slanger i forskellige længder.

Send til en kollega

0.016