23948sdkhjf

Her finder du stilladset til dit næste byggeprojekt

Mangler du muligheden for at tilpasse og skræddersy et stillads til dine byggeprojekter? Den mulighed får du hos Bera Stilladser, som udlejer stilladser af højere belastningsklasser og med topsikre stilladsdæk af aluminium.

Denne artikel handler om udlejning af stilladser, samt hvilken kvalitet de forskellige stilladser leverer.

Kompliceret bygningssituation? Vælg et hængestillads
Du kan komme ud for, at den bygning du skal arbejde på er meget høj eller befinder sig på usikkert terræn - eller måske er trafikken foran bygningen enorm - her vil et hængestillads helt klart være løsningen til projektet. Her hænger stilladset fra toppen af bygningen, og strækker sig så langt ned, det er nødvendigt.

Et hængestillads fra Bera Stilladser er opbygget af +8 systemet og det betyder, at der er tæt på uendelige muligheder for, hvad der kan lade sig gøre. Her kan man nemlig montere de nødvendige bestanddele, og dermed kan man konstruere meget store platforme som har høj lastkapacitet - dette kan lade sig gøre grundet de specielle, forstærkede horisontaler som +8 systemet er bygget af.

Facadestilladser af bedste kvalitet
Et facadestillads bliver betragtet som én af de sikreste løsninger på markedet, og hos Bera Stilladser er dette ingen undtagelse. Her er stilladset opbygget af meget få bestanddele, og det gør, at monteringen er yderst simpel for Beras uddannede montører.

Facadestilladserne er også opbygget af +8 systemet, og uanset om du vælger et hængestillads eller et facadestillads, får du høj kvalitet, lav egenvægt, høj lastkapacitet og yderst god kvalitet i stilladset.

Bera Stilladser udlejer også i Randers
Her får du altså mulighed for at:
Skræddersy stilladser til netop dit næste byggeprojekt
Opleve den absolut bedste kvalitet af stilladser
Føle dig tryg og sikker når du bevæger dig rundt under byggeprojektet
Leje et stillads der er opbygget af +8 systemet

Bera Stilladsfirma holder til i Aalborg, men der er masser af mulighed for stilladsudlejning i det meste af Nordjylland - kontakt dem i dag, og lav en forventningsafstemning med Bera Stilladser.

Send til en kollega

0.016