23948sdkhjf

Få has på hudproblemer med naturlige olier

Oplever du problemer med, at din hud bliver fedtet og uren? Det kan være, det er svært helt at få ram på de bakterier, der lever i og på hudens overflade, og det kan være endnu sværere at finde det rette produkt, der kan afhjælpe problemet.

Tea tree oil er et naturprodukt, der er blevet brugt i århundreder, siden dets gavnlige effekter blev opdaget af de australske aboriginals. Olien indeholder phenol, der virker antibakteriel. Det betyder ikke, at man skal sammenligne det med hverken håndsprit eller klor, men det betyder, at de bakterier, der gerne ville formere sig i din hud, formentlig bliver jaget på flugt, så du kan nyde ren og lækker hud i dagligdagen.

Det kan være, du oplever små, daglige gener. Det kan være alt fra let til svær akne eller kløen i hovedbunden, hvor det er rigtigt at få tilført den rigtige mængde fugt på huden, uden håret begynder at se fedtet ud.

Naturligt indhold klarer ærterne
Tea tree oil er generelt yderst gavnligt. I mange tilfælde kan det afhjælpe eller som minimum forbedre de udfordringer, man måtte have med huden, og hvis man ikke oplever, at det bliver bedre, så behøver man ikke at frygte, at det omvendt kan forværre tilstanden – hvis ikke der sker en bedring, vil du blot opnå en form for status quo. De naturlige olier er på ingen måde skadelige, og det er noget, kroppen altid vil kunne arbejde sammen med – nogle oplever det bare mere effektivt end andre.

Der er ingen grænser for, hvor på kroppen, olien kan anvendes. Det kan bruges på de store hudoverflader på ben, torso og arme, men det kan også sagtens bruge i ansigtet eller i håret. Du kan altså uden problemer implementere produktet i din daglige rutine på badeværelset, og du behøver ikke tænke på, om det nu også kan hjælpe lige præcis dit hudproblem, for uanset området kan du finde noget, der passer.

Mange forskellige produkter
Idet tea tree oil kan bruges på så mange forskellige områder af kroppen, er det også et stort plus, at der findes mange forskellige produkter, hvor det indgår. Du kan derfor blandt andet finde:

-          Shampoo
-          Bodyshampoo
-          Ansigtscreme
-          Hårolier

Hvis du ikke er typen, der er så god til at bruge en fedtet håndcreme, men som stadig gerne vil opleve effekten af olien, så kan du i stedet investere i en almindelig, flydende håndsæbe, hvor der er tilsat tea tree oil. På den måde får din hud det tilført flere gange dagligt, uden du behøver tænke over det – det sker helt naturligt.

Der forhandles mange forskellige pakker. Nogle består af shampoo, balsam og en hårolie, der for eksempel kan være rettet mod at undgå skæl. Til gengæld kan du også få produkter, der kan bruges mod svamp på forskellige områder af huden. Det er vigtigt, at man altid prøver nye produkter af på et lille område, så man ser, hvordan huden reagerer på det – så er man på den sikre side.

Send til en kollega

0.016