23948sdkhjf

3 gode tips til at optimere hjemmekontoret

Hvis man arbejder på kontor, og er forhindret i at komme ind på arbejdet, så kan det være en rigtig god idé at have et hjemmekontor hvor man kan arbejde ud fra.

Det har 2020 og Coronavirrusen for alvor bestemt, og derfor er der også rigtig mange der har investeret i, at lave et flot og behageligt hjemmekontor, så man kan få arbejdet lavet uanset hvor man befinder sig.

Når man skal være effektiv på arbejdet, så gælder det om at have omgivelserne i orden. Man skal have solide medarbejdere, som ikke forstyrrer dig hvert tiende minut, og det samme gælder børnene derhjemme, hvis det altså er på hjemmekontoret man arbejder. På samme måde, så er gode omgivelser også hvorvidt du har et godt skrivebord, en god stol og/eller den teknik der skal til for, at du effektivt kan udføre arbejdet.
Derfor kommer vi i denne artikel lidt nærmere ind på, hvordan du kan gøre dit hjemmekontor optimalt, således du ikke er hindret i at udføre dit arbejde på grund at hjemsendelse.

Et godt hæve sænkebord er klart at foretrække
Et af de vigtigste elementer på hjemmekontoret er skrivebordet. Det nytter ikke noget at man sidder og arbejder ved køkkenbordet, eller at man sidder på et lille hjørnebord hvor der lige er gjort plads. Nej – man skal have en ”station”, med et godt bord som tillader en sund arbejdsposition. Og en sund arbejdsposition er selvfølgelig der, hvor man er mest komfortabel, og har mulighed for at rejse sig op når man har brug for det.

Et hæve sænkebord er helt sikkert det bedste valg når man skal anskaffe sig et skrivebord. De er som regel også en del dyrere, men det er alle pengene værd – uden tvivl. Typisk kan man også finde et brugt ret billigt brugt, eller måske et fra IKEA. Er du meget heldig kan du finde et stel, og så selv montere en bordplade efter egen smag.

En stol med god rygstøtte er et must på hjemmekontoret
På lig fod med hæve sænkebordet, så er et god stol også noget man ikke kan undvære på hjemmekontoret. Sidder man på en køkkenstol eller andet som man lige havde i hjemmet, så er det direkte ud og find en ny stol så hurtigt som muligt. En dårlig stol er nemlig direkte usundt for kroppen, og kan lede til skader i ryggen.

En god kontorstol er ikke bare en flyder, som man kan læne sig tilbage i og slappe af. Nej – en god kontorstol er en stol som støtter ryggen når man skal arbejde, og sørger for at kroppen holder en relativ oprejst position når man arbejder, men samtidig tillader at man kan slappe lidt af når ikke der er fuld tryg på arbejdet. Du kan se et stort udvalg hos kontorstole.dk, hvor du helt sikkert kan finde en stol der passer ind på dit hjemmekontor.

 
En stabil internetforbindelse er et must
Når man arbejder hjemmefra er det vigtigt at teknikken ikke driller. Derfor er det for det første vigtigt at man har en stabil computer og hvad end det kræver for, at man kan udføre sit arbejde, men det kræver også at man har en god internetforbindelse. Det er ikke alle steder, at internettet er stabilt, måske det ikke har været i problem i husstanden, at internettet ikke helt virker til tider – men når man først skal arbejde, og når internettet så går med jævne mellemrum, eller hvis alting loader 20% langsommere, så kan man ikke gøre sig arbejde særlig effektivt.

Derfor er det meget vigtigt at man forsøger at placere routeren et sted i hjemmet, hvor wifi’en kan nå så langt rundt som muligt, og hvis der fortsat er problemer, så bør man kontakte sin internetudbyder. I værste tilfælde må man skifte til en udbyder som kan levere det du skal bruge.

Send til en kollega

0.062