23948sdkhjf

Derfor skal du give din bil et serviceeftersyn

Er du bilejer er du sikkert bekendt med de store økonomiske omkostninger en skade eller reparation kan medføre. Ønsker du at undgå fremtidige skader, kan du i denne artikel læse mere om, hvorfor du regelmæssigt skal give din bil et serviceeftersyn.

Forlæng bilens levetid 
Vil du undgå uforudsete regninger og forebygge skader og reparationer på din bil, er det altid en god idé med et serviceeftersyn. Selvom et serviceeftersyn er en udgift, kan du gøre både dig selv og din bil en tjeneste ved at få foretaget et regelmæssigt syn. Ved et serviceeftersyn kan mekanikeren udpege eventuelle fejl og skader, som kan forlænge bilens levetid. Et serviceeftersyn kan med andre ord betegnes som en tjek ved lægen for din bil. 

Mekanikeren kan betegnes som din bils læge, der undersøger tilstanden på din bil. Ved et serviceeftersyn sikre mekanikeren, at bilen kan starte, køre, dreje, bremse, stoppe og at alt under kølerhjelmen virker, som det skal. 

Book serviceeftersyn online
Skal din bil på et værksted eller trænger den til et serviceeftersyn, kan du hos Ejvind Nielsen Automobiler A/S online booke serviceeftersyn. Udfyld dine personlige oplysninger og vælg den dag og tidspunkt, som passer dig bedst. 

Omfanget af eftersyn og reparationer prissættes efter bilmodel samt motortype, derfor skal du, når du booker et serviceeftersyn hos Ejvind Nielsen, udfylde bilens oplysninger - herunder bilmærke, bilmodel samt registreringsnummer. Når de har modtaget din booking, vil du efterfølgende blive kontaktet for at bekræfte din bestilling. 

Autoriseret værksted i Hobro 
Ejvind Nielsen er et moderne bilhus og autoriseret værksted, som du finder på Hostrupvej 79-81 i Hobro. Hos Ejvind Nielsen finder du et bredt udvalg af brugte samt nye biler, og skal din bil på værksted eller til service står deres professionelle automekanikere altid klar til at hjælpe.

Send til en kollega

0.015