23948sdkhjf

Fiat forhandler i Hobro

Det ikoniske bilmærke Fiat er et velkendt mærke både i Danmark men også i udlandet, og det er ikke uden grund. Fiat er nemlig det mest vindende bilmærke i Danmark, fordi de altid går forrest på udviklingen af motorer.

For mange af os er vores bil er vigtig del af vores hverdag. Vi bruger meget tid på at komme fra A til B, og derfor får vi utrolig meget livsglæde af, at vi kører rundt i en sikker, komfortabel og økonomisk bil. I denne artikel kan du læse mere om, hvor du finder en autoriseret Fiat forhandler, hvis du går og drømmer om en ny bil.  

Autoriseret Fiat værksted i Hobro 
Hos Ejvind Nielsen Automobiler A/S i Hobro har de samlet et skarpt udvalg af fabriksnye biler fra Fiat i Hobro, der både omfatter den ikoniske model Fiat 500 til den større model Fiat Tipo. En bil skal prøves, så du både bliver bekendt med, hvordan bilen kører og dens komfort. Derfor bliver du som kunde altid tilbudt, at få en prøvetur i de biler, som du har udset. 

Udover at vi sælger nye Fiat modeller, så tilbyder Ejvind Nielsen også kompetente service i deres autoriserede Fiat værksted. Med andre ord lever det lokale værksted i Hobro op til Fiat standarder indenfor reparation og servicering af Fiat. 

Hvis du går og overvejer, hvorvidt bilen skal være ny eller brugt, så tilbyder Ejvind Nielsen begge dele. Det kan være en svær beslutning, og derfor er det altid en god idé at du forinden besøger forhandleren. På den måde kan du både opleve fabriksnye biler og brugte biler samtidigt, og på den måde er der stor garanti for, at du kan finde en bil, der falder i din smag. 

Salg af bil 
Skal din nuværende bil sælges inden, at du køber en ny? Hos Ejvind Nielsen søger de altid nye brugte biler, og på den måde kan de skabe en byttepris, så din salg af bil medregnes i købet af den nye. Du kan altid få et uforpligtende tilbud, så du kan blive klogere på dit valg om ny bil.  

Er du på udkig efter en ny Fiat, men mangler det rigtige sted at købe bilen? Hos Ejvind Nielsen Automobil A/S forhandles de nye modeller fra Fiat, og her sættes en dyd i altid at levere en tryg, tillidsfuld og troværdig service. 

Send til en kollega

0.031