Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=165714&B=SOROERINGSTED
Anmodning om deltagelse
Addresse
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=165714&B=SOROERINGSTED
Udbyder
Sorø Kommune
Vindere
Valgt firma
(13.12.2019)
ATsolar ApS
Lollandsgade 4
6400 Sønderborg
Etablering af solcelleanlæg i Sorø Kommune
Sorø Kommune
Udbudsbekendtgørelse
Varer
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
29189994
Rådhusvej 8
Sorø
4180
Danmark
Kontaktperson: Mads Mikkelsen
Telefon: +45 57876070
E-mail: mtmi@ringsted.dk
NUTS-kode: DK022
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://soroe.dk/
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/124300
Del II: Genstand
Udbud af etablering af solcelleanlæg i Sorø Kommune.
Udbuddet omfatter opsætning af 5 solcelleanlæg, der bliver placeret på 4 af kommunens ejendomme. De 4 af anlæggene er optioner.
Sorø Kommune.
Udbuddet omfatter opsætning af 5 solcelleanlæg, der bliver placeret på 4 af kommunens ejendomme. De 4 af anlæggene er optioner.
Såfremt der modtages flere end 5 konditionsmæssige ansøgninger, vil ordregiver foretage en udvælgelse blandt disse ansøgere. Udvælgelsen vil ske på følgende måde:
Ordregiver vil på baggrund af referencelisterne udvælge de ansøgere, der har dokumenteret den erfaring med montering af solcelleanlæg, som i størst mulig grad svarer til den udbudte opgave. Det vurderes positivt, at solcelleanlæg har størrelse og kapacitet svarende til det udbudte. Antallet af referencer vil ikke være afgørende for udvælgelsen alene, men i højere grad de enkelte referencers konkrete indhold, relevans og sammenlignelighed med den udbudte opgave.
De 4 af anlæggene er optioner.
Valg af optioner vil ske i nedenstående rækkefølge:
— Solcelleanlæg 20 Stenlille idrætshal og cafeteria
— Solcelleanlæg 06.2 Frederiksberg skole blok 7
— Solcelleanlæg 02 Sorø rådhus
— Solcelleanlæg 07 Dianalund gl. rådhus.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Ordregivere skal udelukke en ansøger/tilbudsgiver fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis tilbudsgiveren er omfattet af de i udbudslovens §§ 135 og 136 nævnte obligatoriske udelukkelsesgrunde. Ansøgeren/tilbudsgiveren skal anføre oplysningerne herom i det fælleseuropæiske udbudsdokument, ESPD, Del III.
Der gøres særligt opmærksom på, at visse af disse frivillige udelukkelsesgrunde i udbudsdirektivet er gjort obligatoriske i den danske udbudslov, jf. § 136 (Udelukkelse pga. interessekonflikt, udelukkelse pga. konkurrencefordrejning som følge af forudgående inddragelse og udelukkelse pga. afgivelse af groft urigtige oplysninger, tilbageholdelse af oplysninger eller ikke at være i stand til at fremlægge den endelige dokumentation).
Ansøgeren skal udfylde ESPD del IV B.
Her anføres oplysninger om ansøgerens omsætning, henholdsvis specifikke årsomsætning, resultat efter skat, soliditetsgrad (Soliditetsgraden skal udregnes på følgende måde: Egenkapital/aktiver i alt fratrukket immaterielle aktiver*100) og egenkapital for de seneste 3 regnskabsår.
Ansøgeren og eventuelle underentreprenører skal have sædvanlig ansvarsforsikring omfattende skader, for hvilke der er ansvar efter dansk rets almindelige regler. Denne forsikring skal i hele entrepriseperioden holdes i kraft med dækningssummer på minimum 10 000 000 DKK for person- og tingsskade.
— En positiv egenkapital i 2014 og 2015
— En soliditetsgrad på mindst 20 % beregnet på følgende måde: Egenkapital/aktiver i alt fratrukket immaterielle aktiver*100.
— Forsikringsdækningssum på minimum 10 000 000 DKK for person- og tingsskade.
Ansøgeren skal udfylde del IV C.
Her anføres:
— En liste over ansøgerens mest betydelige referencer Minimum 3 og maksimal 5 referencer på maksimal 1 side pr. reference. Referencen skal indeholde tilsvarende ydelser, tilbudsgiver har udført eller er i færd med at udføre, med angivelse af kundens navn samt kontaktperson hos kunden, opgavens indhold og størrelse i form af bl.a. samlet kW, hvorvidt bygningen var i drift og pris samt tidspunkt og sted for opgavens udførelse.
— Dokumentation for at tilbudsgiver er certificeret under KSO-ordningen eller en anden tilsvarende certificeringsordning.
— Vedrørende oplysninger om kapacitet i øvrigt skal det fremgå:
o oplysninger om antal medarbejdere fordelt på medarbejder kategorier gennem de seneste 3 år,
o en generel beskrivelse (ikke konkrete CV'er) af de uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer hos tilbudsgivers medarbejdere, herunder antallet af KSO-certificerede medarbejdere.
o En generel beskrivelse af de foranstaltninger, tilbudsgiver har truffet til sikring af kvaliteten af en opgaveudførelse, herunder oplysninger om overholdelses af tidsfrister, mangler, arbejdsulykker og kundetilfredshed i forbindelse med udførelse af tidligere lignende opgaver
o Oplysning om, hvorvidt og i givet fald hvor stor en del af kontrakten, herunder hvilke dele af kontrakten tilbudsgiver eventuelt agter at give i underentreprise til underleverandører samt specifikation af disse underleverandører.
I relation til beskrivelsen af referencer, dokumentation for certificering og øvrige oplysninger om kapacitet, bemærkes det, at det af pladsmæssige årsager kan være nødvendigt at vedlægge beskrivelserne af som et bilag til ESPD.
— Minimum 3 referencer skal vise erfaring med levering af tilsvarende ydelser, i form af anlæg på minimum 6 kW til bygninger i drift.
— At der haves KSO- eller tilsvarende certificering.
— Opfylde bestemmelserne i ILO-konventionen nr. 94 om arbejdsklausuler i offentlige kontrakter.
— acceptere og opfylde bestemmelserne i vedlagte ”Uddannelsesklausul der anvendes i udbud foretaget alene for Sorø”, herunder at det krævede antal årsværk for lærlinge på de enkelte entrepriser minimum udgør 10 % af de skønnede fagrelevante arbejdstimer. Samt overholdelse af vedlagte ”Arbejdsklausul der anvendes i udbud foretaget alene for Sorø Kommune.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17
København Ø
2100
Danmark
Telefon: +45 35291000
E-mail: klfu@erst.dk
Internetadresse:http://www.klfu.dk
Klagefrister fremgår af Håndhævelseslovens § 7:
Har en ordregiver iværksat et begrænset udbud, et udbud efter forhandling med forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse eller et udbud efter proceduren konkurrencepræget dialog, efter udbudsdirektivet, skal en virksomheds klage over ikke at være blevet prækvalificeret være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet prækvalificeret.
Klage over udbud omfattet af udbudsdirektivet, som ikke er omfattet af ovenstående, skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort.
2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået.
3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere.
Se nærmere om indgivelse af klager på Klagenævnet for Udbuds hjemmeside: www.klfu.dk
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
Danmark
Telefon: +45 41715000
E-mail: kfst@kfst.dk
Internetadresse:www.kfst.dk