23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
Offentliggjort
21.06.2024
Udbudstype
Andre

Udbyder

Nexel A/S

Dynamisk indkøbssystem - Anskaffelse af el-tekniske ydelser inden for 30 kV og 50 kV elforsyningsarbejde


Nexel A/S

368451-2024 - Resultater
Danmark – Installation af udstyr til distribution af elektricitet – Dynamisk indkøbssystem - Anskaffelse af el-tekniske ydelser inden for 30 kV og 50 kV elforsyningsarbejde
OJ S 120/2024 21/06/2024
Bekendtgørelse om indgåede kontrakter eller koncessionstildeling – standardordningen
Tjenesteydelser
1. Køber
1.1.
Køber
Officielt navn : Nexel A/S
Køberens retlige status : Enhed med særlige eller eksklusive rettigheder
Den ordregivende enheds aktiviteter : Elektricitetsrelaterede aktiviteter
2. Procedure
2.1.
Procedure
Titel : Dynamisk indkøbssystem - Anskaffelse af el-tekniske ydelser inden for 30 kV og 50 kV elforsyningsarbejde
Beskrivelse : Ordregiver udbyder dynamisk indkøbssystem vedrørende anskaffelse af el-tekniske ydelser inden for 30 kV og 50 kV elforsyningsarbejde. Det dynamiske indkøbssystem har til formål at sikre, at Ordregiver fortsat har en stabil og sikker drift af elforsyningsnettet. Det dynamiske indkøbssystem giver ordregiver mulighed for at indkøbe kompetencer inden for elforsyningsarbejde inden for nedenstående kategorier og kompetenceområder: Kategori 1: 30 kV/50 kV kabelarbejde: El-montører med kompetencer indenfor: Mufning af kabler, Flytning af kabler, Endeafslutningsarbejde og tilslutning af kabler. Kategori 2: 30 kV stationsarbejder: El-montører med kompetencer indenfor: Kobberarbejde, smedearbejde, stålmontage, montage af komponenter. Kategori 3: 50 kV stationsarbejder: El-montører med kompetencer indenfor: Montagearbejde, stålmontage, montage af komponenter, montage af samleskinner og forbindelser. Kategori 4: El-teknisk montage i 30 kV/50 kV hovedstationer: El-montører med kompetencer indenfor: Montage af tavler, montage af komponenter, montage af relæbeskyttelse, ombygning af tavler, tegningsforståelse/oprettelse af as-build-tegninger.
Identifikator for proceduren : a20fed47-f6ae-457a-9100-e63c3de99478
Tidligere bekendtgørelse : 08339cc0-bbfc-4499-b1fa-4e97330eabbf-01
Intern identifikator : Dynamisk indkøbssystem
Type af procedure : Begrænset
Proceduren er en hasteprocedure : nej
Hovedpunkterne i proceduren : Der udbydes et dynamisk indkøbssystem efter proceduren Begrænset udbud.
2.1.1.
Formål
Kontraktens art : Tjenesteydelser
Primær klassificering   ( cpv ): 51112100   Installation af udstyr til distribution af elektricitet
Yderligere klassificering   ( cpv ): 65320000   Drift af elektriske anlæg
2.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
Yderligere oplysninger : Nexel A/S er leverandør til netselskabet Radius. Udførelsesstederne for de konkrete anskaffelser vil være inden for Radius' distributionsområde som er: Midt- og Nordsjælland og Københavnsområdet.
2.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
Yderligere oplysninger : Nexel A/S er leverandør til netselskabet Cerius. Udførelsesstederne for de konkrete anskaffelser vil være inden for Cerius' distributionsområder som er: Syd-Vestsjælland, Lolland, Falster og Møn.
2.1.3.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms : 30 000 000,00   DKK
2.1.4.
Generelle oplysninger
Indkaldelse af tilbud er afsluttet
Yderligere oplysninger : Deltagelse i udbuddet kan kun ske elektronisk via ordregivers anvendte elektroniske udbudssystem jf. udbudsbekendtgørelsen. For at få adgang til udbudsmaterialet, skal ansøger være registreret eller registrere sig som bruger. Ansøgeren vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøgeren er omfattet af de i udbudslovens § 134 a, §§ 135 og 136 nævnte obligatoriske udelukkelsesgrunde, samt udelukkelsesgrundene anført i ud-budslovens § 137, stk. 1, nr. 1 og nr. 2 og nr. 6, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 11, stk. 1, nr. 1, med-mindre ansøger har fremlagt tilstrækkelig dokumentation for, at denne er pålidelig i overensstemmelse med udbudslovens § 138, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 11, stk. 1, nr. 2. Inden tildelingsbeslutningen skal den ansøger, som ordregiver har til hensigt at optage i det dynamiske indkøbssystem, fremlægge dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i ESPD i henhold til udbudslovens §§ 150-155, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 12. Som alternativ til den dokumentation, der er nævnt i udbudslovens §§ 153-155, 157 og 158 kan ansøger og tilbudsgiver forelægge ordregiver et certifikat for optagelse på en officiel liste over godkendte økonomiske aktører, jf. udbudslovens § 156, som er udstedt af den kompetente myndighed. Ordregiver kan kun acceptere certifikat for optagelse på en officiel liste fra ansøgere og tilbudsgivere, der er etableret i det land, som fører den officielle liste.
Retsgrundlag :
Direktiv 2014/25/EU
Direktiv 2014/25/EU (Forsyningsvirksomhedsdirektivet)   - Forsyningsvirksomhedsdirektivet (direktiv 2014/25/EU) er implementeret i dansk ret ved bekendtgørelse om fremgangsmåderne ved indgåelse af kontrakter inden for vand- og energiforsyning, transport samt posttjenester (bekendtgørelse nr. 1078 af 29. juni 2022), der tillige indeholder supplerende bestemmelser.
5. Delkontrakt
5.1.
Delkontrakt : LOT-0001
Titel : Kategori 1: 30kV/50 kV kabelarbejde
Beskrivelse : El-montører med kompetencer indenfor: - Mufning af kabler - Flytning af kabler - Endeafslutningsarbejde - Tilslutning af kabler
Intern identifikator : 1
5.1.1.
Formål
Kontraktens art : Tjenesteydelser
Primær klassificering   ( cpv ): 51112100   Installation af udstyr til distribution af elektricitet
Yderligere klassificering   ( cpv ): 65320000   Drift af elektriske anlæg
5.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
Yderligere oplysninger : Nexel A/S er leverandør til netselskabet Radius. Udførelsesstederne for de konkrete anskaffelser vil være inden for Radius' distributionsområde som er: Midt- og Nordsjælland og Københavnsområdet.
5.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
Yderligere oplysninger : Nexel A/S er leverandør til netselskabet Cerius. Udførelsesstederne for de konkrete anskaffelser vil være inden for Cerius' distributionsområder som er: Syd-Vestsjælland, Lolland, Falster og Møn.
5.1.3.
Anslået varighed
Varighed : 5   År
5.1.4.
Fornyelse
Højeste antal fornyelser : 0
5.1.6.
Generelle oplysninger
Indkøbsprojekt, der ikke finansieres med EU-midler
Udbuddet er omfattet af aftalen om offentlige udbud (GPA)
Yderligere oplysninger : Ansøger skal indgive et ESPD som et foreløbigt bevis for de i udbudslovens § 148, stk. 1, nævnte forhold, jf. bekendtgørelse om fremgangsmåderne ved indgåelse af kontrakter inden for vand- og energiforsyning, transport samt posttjenester (herefter Implementeringsbekendtgørelsen”) § 12. Ansøgeren kan i dette udbud basere sig på andre aktørers tekniske og/eller økonomiske kapacitet for at opfylde de egnethedskrav, der er anført i denne bekendtgørelse. Den/de aktør(er), der stiller sin tekniske og/eller økonomiske kapacitet til rådighed for Ansøgeren, skal underskrive en støtteerklæring, jf. nærmere herom i udbudsbetingelserne. Skabelonen fremgår som bilag til udbudsbetingelserne. Ansøgeren vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis Ansøgeren er omfattet af de i udbudslovens § 134 a, §§ 135 og 136 nævnte obligatoriske udelukkelsesgrunde, samt udelukkelsesgrundene anført i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 2, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 11, stk. 1, nr. 1, medmindre Ansøger har fremlagt tilstrækkelig dokumentation for, at denne er pålidelig i overensstemmelse med udbudslovens § 138, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 11, stk. 1, nr. 2. Inden tildelingsbeslutningen skal den Ansøger, som Ordregiver har til hensigt at optage i det dynamiske indkøbssystem, fremlægge dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i ESPD i henhold til udbudslovens §§ 150-155, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 12. I henhold til udbudslovens § 152, stk. 4, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 12 kan en Ansøger, der er optaget på en officiel liste over godkendte økonomiske aktører, jf. udbudslovens § 156, forelægge Ordregiveren et certifikat for optagelse udstedt af den kompetente myndighed. Dette certifikat træder i stedet for dokumentationen, der er nævnt i §§ 153-155, 157 og 158. 1. og 2. pkt. Ordregiver kan kun acceptere certifikat for optagelse på en officiel liste fra ansøgere og Tilbudsgivere, der er etableret i det land, som fører den officielle liste.
5.1.10.
Tildelingskriterier
Kriterium :
Type : Pris
Navn : Pris
Beskrivelse : Pris, bedømt på grundlag af den samlede tilbudssum der fremkommer ved sammenlægning af de mængdebaserede timepriser.
Vægtning (procentdel, præcis) : 30

Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : Bemanding
Beskrivelse : Bemanding, bedømt på grundlag af de indleverede CV'er for de tilbudte medarbejdere. Ved evalueringen af CV'er vægter det positivt, at CV'er demonstrerer, at: a: at den/de tilbudte medarbejder(e) har størst mulig erfaring med udførelse af de ydelser, der er omfattet af kategori 1, 2, 3 og 4, jf. udbudsbetingelsernes pkt. 4.5. b: at den/de tilbudte medarbejder(e) i størst mulig grad har relevant uddannelse, der understøtter udførelsen af de ydelser, der er omfattet af kategori 1, 2, 3 og 4, jf. udbudsbetingelsernes pkt. 4.5.
Vægtning (procentdel, præcis) : 70
5.1.12.
Udbudsvilkår
Oplysninger om undersøgelsesfrister : I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage: Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf. lovens § 7, stk. 1, fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen i overensstemmelse med lovens § 2, stk. 1, nr. 1. I andre situationer skal klage over udbud, jf. lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden: 1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort. 2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen. 3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2. Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1. Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i BT-502. Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/vejledning/
5.1.15.
Teknikker
Rammeaftale : Ingen rammeaftale
Oplysninger om det dynamiske indkøbssystem : Dynamisk indkøbssystem, som kun kan bruges af købere, der er nævnt i denne bekendtgørelse
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
5.1.16.
Yderligere oplysninger, mægling og gennemgang
Organisation med ansvar for klager : Klagenævnet for udbud
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren : Nexel A/S
Organisation, der sikrer adgang til udbudsdokumenterne offline : Nexel A/S
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne : Klagenævnet for udbud
5.1.
Delkontrakt : LOT-0002
Titel : Kategori 2: 30 kV stationsarbejder
Beskrivelse : El-montører med kompetencer indenfor: - Kobberarbejde - Smedearbejde - Stålmontage - Montage af komponenter
Intern identifikator : 2
5.1.1.
Formål
Kontraktens art : Tjenesteydelser
Primær klassificering   ( cpv ): 51112100   Installation af udstyr til distribution af elektricitet
Yderligere klassificering   ( cpv ): 65320000   Drift af elektriske anlæg
5.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
Yderligere oplysninger : Nexel A/S er leverandør til netselskabet Radius. Udførelsesstederne for de konkrete anskaffelser vil være inden for Radius' distributionsområde som er: Midt- og Nordsjælland og Københavnsområdet.
5.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
Yderligere oplysninger : Nexel A/S er leverandør til netselskabet Cerius. Udførelsesstederne for de konkrete anskaffelser vil være inden for Cerius' distributionsområder som er: Syd-Vestsjælland, Lolland, Falster og Møn.
5.1.3.
Anslået varighed
Varighed : 5   År
5.1.4.
Fornyelse
Højeste antal fornyelser : 0
5.1.6.
Generelle oplysninger
Indkøbsprojekt, der ikke finansieres med EU-midler
Udbuddet er omfattet af aftalen om offentlige udbud (GPA)
Yderligere oplysninger : Ansøger skal indgive et ESPD som et foreløbigt bevis for de i udbudslovens § 148, stk. 1, nævnte forhold, jf. bekendtgørelse om fremgangsmåderne ved indgåelse af kontrakter inden for vand- og energiforsyning, transport samt posttjenester (herefter Implementeringsbekendtgørelsen”) § 12. Ansøgeren kan i dette udbud basere sig på andre aktørers tekniske og/eller økonomiske kapacitet for at opfylde de egnethedskrav, der er anført i denne bekendtgørelse. Den/de aktør(er), der stiller sin tekniske og/eller økonomiske kapacitet til rådighed for Ansøgeren, skal underskrive en støtteerklæring, jf. nærmere herom i udbudsbetingelserne. Skabelonen fremgår som bilag til udbudsbetingelserne. Ansøgeren vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis Ansøgeren er omfattet af de i udbudslovens § 134 a, §§ 135 og 136 nævnte obligatoriske udelukkelsesgrunde, samt udelukkelsesgrundene anført i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 2, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 11, stk. 1, nr. 1, medmindre Ansøger har fremlagt tilstrækkelig dokumentation for, at denne er pålidelig i overensstemmelse med udbudslovens § 138, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 11, stk. 1, nr. 2. Inden tildelingsbeslutningen skal den Ansøger, som Ordregiver har til hensigt at optage i det dynamiske indkøbssystem, fremlægge dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i ESPD i henhold til udbudslovens §§ 150-155, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 12. I henhold til udbudslovens § 152, stk. 4, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 12 kan en Ansøger, der er optaget på en officiel liste over godkendte økonomiske aktører, jf. udbudslovens § 156, forelægge Ordregiveren et certifikat for optagelse udstedt af den kompetente myndighed. Dette certifikat træder i stedet for dokumentationen, der er nævnt i §§ 153-155, 157 og 158. 1. og 2. pkt. Ordregiver kan kun acceptere certifikat for optagelse på en officiel liste fra ansøgere og Tilbudsgivere, der er etableret i det land, som fører den officielle liste.
5.1.10.
Tildelingskriterier
Kriterium :
Type : Pris
Navn : Pris
Beskrivelse : Pris, bedømt på grundlag af den samlede tilbudssum der fremkommer ved sammenlægning af de mængdebaserede timepriser.
Vægtning (procentdel, præcis) : 30

Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : Bemanding
Beskrivelse : Bemanding, bedømt på grundlag af de indleverede CV'er for de tilbudte medarbejdere. Ved evalueringen af CV'er vægter det positivt, at CV'er demonstrerer, at: a: at den/de tilbudte medarbejder(e) har størst mulig erfaring med udførelse af de ydelser, der er omfattet af kategori 1, 2, 3 og 4, jf. udbudsbetingelsernes pkt. 4.5. b: at den/de tilbudte medarbejder(e) i størst mulig grad har relevant uddannelse, der understøtter udførelsen af de ydelser, der er omfattet af kategori 1, 2, 3 og 4, jf. udbudsbetingelsernes pkt. 4.5.
Vægtning (procentdel, præcis) : 70
5.1.12.
Udbudsvilkår
Oplysninger om undersøgelsesfrister : I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage: Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf. lovens § 7, stk. 1, fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen i overensstemmelse med lovens § 2, stk. 1, nr. 1. I andre situationer skal klage over udbud, jf. lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden: 1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort. 2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen. 3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2. Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1. Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i BT-502. Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/vejledning/
5.1.15.
Teknikker
Rammeaftale : Ingen rammeaftale
Oplysninger om det dynamiske indkøbssystem : Dynamisk indkøbssystem, som kun kan bruges af købere, der er nævnt i denne bekendtgørelse
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
5.1.16.
Yderligere oplysninger, mægling og gennemgang
Organisation med ansvar for klager : Klagenævnet for udbud
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren : Nexel A/S
Organisation, der sikrer adgang til udbudsdokumenterne offline : Nexel A/S
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne : Klagenævnet for udbud
5.1.
Delkontrakt : LOT-0003
Titel : Kategori 3: 50 kV stationsarbejder
Beskrivelse : El-montører med kompetencer indenfor: - Montagearbejde - Stålmontage - Montage af komponenter - Montage af samleskinner og forbindelser
Intern identifikator : 3
5.1.1.
Formål
Kontraktens art : Tjenesteydelser
Primær klassificering   ( cpv ): 51112100   Installation af udstyr til distribution af elektricitet
Yderligere klassificering   ( cpv ): 65320000   Drift af elektriske anlæg
5.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
Yderligere oplysninger : Nexel A/S er leverandør til netselskabet Radius. Udførelsesstederne for de konkrete anskaffelser vil være inden for Radius' distributionsområde som er: Midt- og Nordsjælland og Københavnsområdet.
5.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
Yderligere oplysninger : Nexel A/S er leverandør til netselskabet Cerius. Udførelsesstederne for de konkrete anskaffelser vil være inden for Cerius' distributionsområder som er: Syd-Vestsjælland, Lolland, Falster og Møn.
5.1.3.
Anslået varighed
Varighed : 5   År
5.1.4.
Fornyelse
Højeste antal fornyelser : 0
5.1.6.
Generelle oplysninger
Indkøbsprojekt, der ikke finansieres med EU-midler
Udbuddet er omfattet af aftalen om offentlige udbud (GPA)
Yderligere oplysninger : Ansøger skal indgive et ESPD som et foreløbigt bevis for de i udbudslovens § 148, stk. 1, nævnte forhold, jf. bekendtgørelse om fremgangsmåderne ved indgåelse af kontrakter inden for vand- og energiforsyning, transport samt posttjenester (herefter Implementeringsbekendtgørelsen”) § 12. Ansøgeren kan i dette udbud basere sig på andre aktørers tekniske og/eller økonomiske kapacitet for at opfylde de egnethedskrav, der er anført i denne bekendtgørelse. Den/de aktør(er), der stiller sin tekniske og/eller økonomiske kapacitet til rådighed for Ansøgeren, skal underskrive en støtteerklæring, jf. nærmere herom i udbudsbetingelserne. Skabelonen fremgår som bilag til udbudsbetingelserne. Ansøgeren vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis Ansøgeren er omfattet af de i udbudslovens § 134 a, §§ 135 og 136 nævnte obligatoriske udelukkelsesgrunde, samt udelukkelsesgrundene anført i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 2, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 11, stk. 1, nr. 1, medmindre Ansøger har fremlagt tilstrækkelig dokumentation for, at denne er pålidelig i overensstemmelse med udbudslovens § 138, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 11, stk. 1, nr. 2. Inden tildelingsbeslutningen skal den Ansøger, som Ordregiver har til hensigt at optage i det dynamiske indkøbssystem, fremlægge dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i ESPD i henhold til udbudslovens §§ 150-155, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 12. I henhold til udbudslovens § 152, stk. 4, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 12 kan en Ansøger, der er optaget på en officiel liste over godkendte økonomiske aktører, jf. udbudslovens § 156, forelægge Ordregiveren et certifikat for optagelse udstedt af den kompetente myndighed. Dette certifikat træder i stedet for dokumentationen, der er nævnt i §§ 153-155, 157 og 158. 1. og 2. pkt. Ordregiver kan kun acceptere certifikat for optagelse på en officiel liste fra ansøgere og Tilbudsgivere, der er etableret i det land, som fører den officielle liste.
5.1.10.
Tildelingskriterier
Kriterium :
Type : Pris
Navn : Pris
Beskrivelse : Pris, bedømt på grundlag af den samlede tilbudssum der fremkommer ved sammenlægning af de mængdebaserede timepriser.
Vægtning (procentdel, præcis) : 30

Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : Bemanding
Beskrivelse : Bemanding, bedømt på grundlag af de indleverede CV'er for de tilbudte medarbejdere. Ved evalueringen af CV'er vægter det positivt, at CV'er demonstrerer, at: a: at den/de tilbudte medarbejder(e) har størst mulig erfaring med udførelse af de ydelser, der er omfattet af kategori 1, 2, 3 og 4, jf. udbudsbetingelsernes pkt. 4.5. b: at den/de tilbudte medarbejder(e) i størst mulig grad har relevant uddannelse, der understøtter udførelsen af de ydelser, der er omfattet af kategori 1, 2, 3 og 4, jf. udbudsbetingelsernes pkt. 4.5.
Vægtning (procentdel, præcis) : 70
5.1.12.
Udbudsvilkår
Oplysninger om undersøgelsesfrister : I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage: Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf. lovens § 7, stk. 1, fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen i overensstemmelse med lovens § 2, stk. 1, nr. 1. I andre situationer skal klage over udbud, jf. lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden: 1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort. 2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen. 3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2. Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1. Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i BT-502. Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/vejledning/
5.1.15.
Teknikker
Rammeaftale : Ingen rammeaftale
Oplysninger om det dynamiske indkøbssystem : Dynamisk indkøbssystem, som kun kan bruges af købere, der er nævnt i denne bekendtgørelse
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
5.1.16.
Yderligere oplysninger, mægling og gennemgang
Organisation med ansvar for klager : Klagenævnet for udbud
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren : Nexel A/S
Organisation, der sikrer adgang til udbudsdokumenterne offline : Nexel A/S
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne : Klagenævnet for udbud
5.1.
Delkontrakt : LOT-0004
Titel : Kategori 4: El-teknisk montage i 30 kV/50 kV hovedstationer
Beskrivelse : El-montører med kompetencer indenfor: - Montage af tavler - Montage af komponenter - Montage af relæbeskyttelse - Ombygning af tavler - Tegningsforståelse/oprettelse af as-build-tegninger
Intern identifikator : 4
5.1.1.
Formål
Kontraktens art : Tjenesteydelser
Primær klassificering   ( cpv ): 51112100   Installation af udstyr til distribution af elektricitet
Yderligere klassificering   ( cpv ): 65320000   Drift af elektriske anlæg
5.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
Yderligere oplysninger : Nexel A/S er leverandør til netselskabet Radius. Udførelsesstederne for de konkrete anskaffelser vil være inden for Radius' distributionsområde som er: Midt- og Nordsjælland og Københavnsområdet.
5.1.2.
Udførelsessted
Hvor som helst
Yderligere oplysninger : Nexel A/S er leverandør til netselskabet Cerius. Udførelsesstederne for de konkrete anskaffelser vil være inden for Cerius' distributionsområder som er: Syd-Vestsjælland, Lolland, Falster og Møn.
5.1.3.
Anslået varighed
Varighed : 5   År
5.1.4.
Fornyelse
Højeste antal fornyelser : 0
5.1.6.
Generelle oplysninger
Indkøbsprojekt, der ikke finansieres med EU-midler
Udbuddet er omfattet af aftalen om offentlige udbud (GPA)
Yderligere oplysninger : Ansøger skal indgive et ESPD som et foreløbigt bevis for de i udbudslovens § 148, stk. 1, nævnte forhold, jf. bekendtgørelse om fremgangsmåderne ved indgåelse af kontrakter inden for vand- og energiforsyning, transport samt posttjenester (herefter Implementeringsbekendtgørelsen”) § 12. Ansøgeren kan i dette udbud basere sig på andre aktørers tekniske og/eller økonomiske kapacitet for at opfylde de egnethedskrav, der er anført i denne bekendtgørelse. Den/de aktør(er), der stiller sin tekniske og/eller økonomiske kapacitet til rådighed for Ansøgeren, skal underskrive en støtteerklæring, jf. nærmere herom i udbudsbetingelserne. Skabelonen fremgår som bilag til udbudsbetingelserne. Ansøgeren vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis Ansøgeren er omfattet af de i udbudslovens § 134 a, §§ 135 og 136 nævnte obligatoriske udelukkelsesgrunde, samt udelukkelsesgrundene anført i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 2, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 11, stk. 1, nr. 1, medmindre Ansøger har fremlagt tilstrækkelig dokumentation for, at denne er pålidelig i overensstemmelse med udbudslovens § 138, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 11, stk. 1, nr. 2. Inden tildelingsbeslutningen skal den Ansøger, som Ordregiver har til hensigt at optage i det dynamiske indkøbssystem, fremlægge dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i ESPD i henhold til udbudslovens §§ 150-155, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 12. I henhold til udbudslovens § 152, stk. 4, jf. implementeringsbekendtgørelsens § 12 kan en Ansøger, der er optaget på en officiel liste over godkendte økonomiske aktører, jf. udbudslovens § 156, forelægge Ordregiveren et certifikat for optagelse udstedt af den kompetente myndighed. Dette certifikat træder i stedet for dokumentationen, der er nævnt i §§ 153-155, 157 og 158. 1. og 2. pkt. Ordregiver kan kun acceptere certifikat for optagelse på en officiel liste fra ansøgere og Tilbudsgivere, der er etableret i det land, som fører den officielle liste.
5.1.10.
Tildelingskriterier
Kriterium :
Type : Pris
Navn : Pris
Beskrivelse : Pris, bedømt på grundlag af den samlede tilbudssum der fremkommer ved sammenlægning af de mængdebaserede timepriser.
Vægtning (procentdel, præcis) : 30

Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : Bemanding
Beskrivelse : Bemanding, bedømt på grundlag af de indleverede CV'er for de tilbudte medarbejdere. Ved evalueringen af CV'er vægter det positivt, at CV'er demonstrerer, at: a: at den/de tilbudte medarbejder(e) har størst mulig erfaring med udførelse af de ydelser, der er omfattet af kategori 1, 2, 3 og 4, jf. udbudsbetingelsernes pkt. 4.5. b: at den/de tilbudte medarbejder(e) i størst mulig grad har relevant uddannelse, der understøtter udførelsen af de ydelser, der er omfattet af kategori 1, 2, 3 og 4, jf. udbudsbetingelsernes pkt. 4.5.
Vægtning (procentdel, præcis) : 70
5.1.12.
Udbudsvilkår
Oplysninger om undersøgelsesfrister : I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage: Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf. lovens § 7, stk. 1, fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen i overensstemmelse med lovens § 2, stk. 1, nr. 1. I andre situationer skal klage over udbud, jf. lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden: 1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort. 2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen. 3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2. Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1. Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i BT-502. Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/vejledning/
5.1.15.
Teknikker
Rammeaftale : Ingen rammeaftale
Oplysninger om det dynamiske indkøbssystem : Dynamisk indkøbssystem, som kun kan bruges af købere, der er nævnt i denne bekendtgørelse
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
Det dynamiske indkøbssystem er blevet afviklet
5.1.16.
Yderligere oplysninger, mægling og gennemgang
Organisation med ansvar for klager : Klagenævnet for udbud
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren : Nexel A/S
Organisation, der sikrer adgang til udbudsdokumenterne offline : Nexel A/S
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne : Klagenævnet for udbud
6. Resultater
6.1.
Resultat delkontrakt-ID : LOT-0001
Der er ikke udvalgt en vinder, og konkurrencen er afsluttet.
Begrundelsen for ikke at udvælge en vinder : Andet
6.1.4.
Statistiske oplysninger :
Modtagne tilbud og ansøgninger om deltagelse :
Type modtagne indgivelser : Ansøgning om deltagelse
Antal modtagne tilbud og ansøgninger om deltagelse 5
6.1.
Resultat delkontrakt-ID : LOT-0002
Der er ikke udvalgt en vinder, og konkurrencen er afsluttet.
Begrundelsen for ikke at udvælge en vinder : Andet
6.1.4.
Statistiske oplysninger :
Modtagne tilbud og ansøgninger om deltagelse :
Type modtagne indgivelser : Ansøgning om deltagelse
Antal modtagne tilbud og ansøgninger om deltagelse 5
6.1.
Resultat delkontrakt-ID : LOT-0003
Der er ikke udvalgt en vinder, og konkurrencen er afsluttet.
Begrundelsen for ikke at udvælge en vinder : Andet
6.1.4.
Statistiske oplysninger :
Modtagne tilbud og ansøgninger om deltagelse :
Type modtagne indgivelser : Ansøgning om deltagelse
Antal modtagne tilbud og ansøgninger om deltagelse 5
6.1.
Resultat delkontrakt-ID : LOT-0004
Der er ikke udvalgt en vinder, og konkurrencen er afsluttet.
Begrundelsen for ikke at udvælge en vinder : Andet
6.1.4.
Statistiske oplysninger :
Modtagne tilbud og ansøgninger om deltagelse :
Type modtagne indgivelser : Ansøgning om deltagelse
Antal modtagne tilbud og ansøgninger om deltagelse 5
8. Organisationer
8.1.
ORG-0001
Officielt navn : Nexel A/S
Registreringsnummer : 20144414
Afdeling : Service & Indkøb - ESIN
Postadresse : Teknikerbyen 25    
By : Virum
Postnummer : 2830
Landespecifik underafdeling (NUTS) : Nordsjælland   ( DK013 )
Land : Danmark
Kontaktpunkt : Daniel Wolff
E-mail : DWO@andel.dk
Telefon : +45 70292900
Internetadresse : http://www.andel.dk
Denne organisations roller
Køber
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren
Organisation, der sikrer adgang til udbudsdokumenterne offline
8.1.
ORG-0002
Officielt navn : Klagenævnet for udbud
Registreringsnummer : 37795526
Postadresse : Toldboden 2    
By : Viborg
Postnummer : 8800
Landespecifik underafdeling (NUTS) : Østjylland   ( DK042 )
Land : Danmark
E-mail : klfu@erst.dk
Telefon : +45 35291000
Internetadresse : http://www.klfu.dk
Denne organisations roller
Organisation med ansvar for klager
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne
8.1.
ORG-0003
Officielt navn : Mercell Holding ASA
Registreringsnummer : 980921565
Postadresse : Askekroken 11    
By : Oslo
Postnummer : 0277
Landespecifik underafdeling (NUTS) : Oslo   ( NO081 )
Land : Norge
Kontaktpunkt : eSender
Telefon : +47 21018800
Fax : +47 21018801
Internetadresse : http://mercell.com/
Denne organisations roller
TED eSender
11. Oplysninger om bekendtgørelsen
11.1.
Oplysninger om bekendtgørelsen
Identifikator for bekendtgørelsen : 3cca40ec-bb94-4113-b081-4349dbf82153   - 01
Formulartype : Resultater
Bekendtgørelsestype : Bekendtgørelse om indgåede kontrakter eller koncessionstildeling – standardordningen
Afsendelsesdato for bekendtgørelsen : 19/06/2024   13:24:38 (UTC)
Dato for afsendelse af bekendtgørelse (eSender) : 19/06/2024   13:26:00 (UTC)
Sprog, som denne bekendtgørelse er officielt tilgængelig på : dansk
11.2.
Oplysninger om offentliggørelsen
Bekendtgørelsesnummer : 368451-2024
EUT-S-nummer : 120/2024
Offentliggørelsesdato : 21/06/2024

Send til en kollega

0.047