23948sdkhjf

Har I foretaget en risikovurdering?

Behovet for IoT sikkerhed stopper aldrig, da nye trusler konstant opstår! Virksomheder, selv dem der allerede har implementeret ekstra sikkerhedsforanstaltninger som f.eks. IoT Safe, skal løbende tilføje nye sikkerhedstiltag for, at holde deres netværk, enheder, data og applikationer sikre og beskyttede. Sikkerhed er en af de største udfordringer, som virksomheder, OEM’er og løsningsudbydere står overfor, når de designer og implementerer et IoT-projekt.

Dette er en udfordring, der konstant fremhæves af branchens analytikere. Wireless Logic Nordic har udviklet en vejledning, som vi bruger til at hjælpe virksomheder med at vurdere deres setup, samt opbygge og implementere en strategi for at beskytte både deres enheder og indtjening.

IoT-løsninger, der er i overensstemmelse med kommende lovgivning (NIS2, EU Cyber Resilience, UK Product Safety, Telecom Infrastructure, US IoT Cybersecurity Improvement), vil opnå en stærkere position i markedet. Disse standarder bliver vigtige faktorer i mange virksomheders processer.

Derfor har vi udviklet et IoT Security Management Framework, som er opdelt i en række bestemmelser - Beskyt, Analysér & Reagér - inden for sikkerhed, hver med en række underliggende detaljerede kriterier, der kan bruges til at vurdere processer, lovgivning, regulatorisk overholdelse og teknologiløsninger.

Beskyt Analysér Reagér
Administrer din cyber-attack flade for at forhindre uautoriseret adgang til enheder, cloud-infrastruktur og data. Udnyt detaljeret analyse af enheds- og netværksadfærd for at opdage cybersikkerhedstrusler. Anvend automatiserede foranstaltninger mod problematiske enheder og systemer for at isolere sikkerhedsbrud og iværksætte afhjælpende tiltag.

Hent vores IoT Security Management Framework

Vi står til rådighed for at hjælpe med at vurdere din nuværende tilgang til IoT-sikkerhed, herunder processer, personer, regulativer og teknologier. Baseret på vurderingen og din risiko, vil vi hjælpe dig med at opbygge og implementere en strategi for at beskytte dine enheder og din indtjening.

Hent vores guide og få viden om, hvordan du kan anvende en 360 graders tilgang, der giver dig en række løsninger til at reducere cybersikkerhedstrusler.

Telefon: 7022 2045
Mail: nordic@wirelesslogic.com
Web: wirelesslogic.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094