23948sdkhjf

Energiselskab sælges på konkursauktion. Varmepumper, tanke og varmtvandsbeholdere er under hammeren

Frem til den 22. februar skal firmaet Søndersø Energi sælges på online konkursauktion hos Auktionshuset dab A/S. På auktionen skal varmepumper, varmtvandsbeholdere, værktøj, varelager og kontorinventar under hammeren.

Søndersø Energi har siden 2008 været en dansk energivirksomhed, grundlagt med det formål at møde samfundet energibehov på en ansvarlig og miljøvenlig måde. Søndersø Energi fokuserede på at levere energiløsninger som bl.a. varmepumper.

Auktionen er inddelt i to dele for at sikre en smidig og nem bydeproces

Første del fokuserer på varmepumper, tanke, varmtvandsbeholdere, værktøj og varelager. Det henvender sig både til privatbrugeren, der har brug for en mere økonomisk og bæredygtig opvarmning af boligen eller sommerhuset og til erhvervsbrugeren, der er ude efter værktøj og lagerinventar. Interesserede bydere kan se udvalget og afgive bud ved at besøge linket her: Søndersø Energi – Del 1

Anden del af auktionen præsenterer et bredt udvalg af kontorinventar som hæve/sænkeborde, kontorstole, mødeborde og afskærmningsvægge samt IT-udstyr i form af computerskærme dockingstationer, kopimaskiner og projektorer. Derudover udbydes en Citroën varebil og en Variant trailer. Interesserede kan undersøge og deltage i auktionen ved at besøge dette link: Søndersø Energi – Del 2

Auktionen over Søndersø Energi A/S finder sted på Auktionshusets hjemmeside: www.auktionshuset.dk, hvor der også kan læses mere om selve auktionen.

For spørgsmål kan Auktionshuset kontaktes på tlf.: 86 22 22 09 eller e-mail mail@auktionshuset.dk

Fakta om auktionen over Søndersø Energi A/S

  • Onlineauktionen er af finde allerede nu på auktionshuset.dk
  • Onlineauktionerne slutter den 22. februar fra kl. 20:00 for del 1 og den 23. februar fra kl. 9:00 for del 2
  • Den 21. februar i tidsrummet kl. 10:00 – 12:00 kan interesserede bydere kigge nærmere på alle auktionsvarerne, der er at finde på del 2. Adressen er Møllemærsk 29, 6200 Aabenraa
  • Der afholdes IKKE eftersyn på Søndersø Energi del 1 med varmepumper osv., da alle varer står indpakket i original emballage. Skulle der være spørgsmål til varerne, kan Auktionshuset kontaktes på ovenstående telefonnummer eller e-mail.
  • Alle køb skal afhentes på de respektive adresser den 29. februar i tidsrummet kl. 10:00 – 14:00. Det er vigtigt at bemærke, at auktionen over Søndersø Energi Del 1 befinder sig på Kilen 18, 6200 Aabenraa og auktionen over Søndersø Energi Del 2 befinde sig på Møllemærsk 29, 6200 Aabenraa.  

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078