23948sdkhjf

Rambøll vinder millionkontrakt på grøn omstilling

Netop rådgivning på grøn omstilling fylder godt op hos Rambøll, der søger 10-15 nye medarbejdere.
Dong Energy fortsætter sin omstilling til vedvarende energi og er i øjeblikket ved at konvertere sine kulfyrende kraftværker til bæredygtig biomasse. Energikoncernen har derfor netop indgået en rammeaftale med Rambøll om rådgivning på Dong Energys omstilling til grøn energi over de næste otte år.

- Vi vinder rammekontrakten på grund af vores eksperters kompetencer og erfaring og vores projektreferencer. Dong Energy vil med denne rammekontrakt fortsat være en markant kunde hos os, så det glæder os naturligvis, at vi har vundet, siger direktør for Rambølls globale kraftværksdivision Mogens Skov.

Rambøll har været hovedrådgiver på samtlige danske konverteringer af kraftværker fra fossile brændsler til CO2-neutral biomasse. I øjeblikket er Rambøll bygherrerådgiver på igangværende konverteringsprojekter på Studstrupværket og Avedøreværket.

Vandt alle 7 udbudte pakker
I kontrakten med Dong Energy vandt Rambøll alle syv udbudte pakker og blev nr. 1 på tre af pakkerne: Bygherre- og projektrådgivning, Bygge & anlæg og Kvalitet/sikkerhed & byggetilsyn.

Langt størstedelen af projekterne under rammekontrakten vil blive udbudt som mini-udbud blandt de rådgivere, der har indgået aftale med Dong Energy, og kun en mindre del vil blive tildelt direkte til nr. 1 i hver pakke.

På udkig efter nye medarbejdere
Aktivitetsniveauet i Rambølls globale kraftværksdivision er højt og har været det gennem længere tid. Med rammekontrakten vil trækket på ressourcer blive endnu større.

- Vi er på udkig efter 12-15 nye medarbejdere med erfaring inden for kraftværker generelt og særligt inden for biomassekonverteringer. De skal ikke kun arbejde på projekter under rammekontrakten med Dong Energy, men også på projekter i udlandet, som udgør en stadig større del af vores omsætning, siger Mogens Skov.

I øjeblikket arbejder Rambøll på biokonverteringsprojekter i Storbritannien og Holland og forventer flere udenlandske projekter inden for området i fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14