23948sdkhjf

Produktionsfejl årsag til udskiftning af gearkasser

På Greentech Energy Systems' italienske vindmølleprojekt Energia Verde skal samtlige gearkasser på de 14 vindmøller udskiftes grundet en produktionsfejl.
Vindmølleleverandøren til Energia Verde-projektet har netop informeret Greentech Energy Systems A/S om, at det vil være nødvendigt at udskifte gearkasserne på projektets 14 vindmøller som følge af en produktionsfejl, der kan vise sig at være alvorlig.

Samtlige omkostninger ved udskiftningen vil blive afholdt af leverandøren, og det oplyses, at den omtale gearkasse kun er leveret til Energia Verde-projektet.

Udskiftningen vil blive foretaget i løbet af sommeren 2010, og indtil da vil møllerne være i normal drift, mens hver mølle ved udskiftningen vil blive lukket ned i et par dage.

Fastholder trods gearkasse-problemer
Det er ikke første gang, at der er problemer i forbindelse med Energia Verde-projektet. Tidligere på måneden kunne Greentech Energy Systems i sin årsberetning henvise til, at produktionen fra lige netop Energia Verde-projektet på Sardinien i 2009 var påvirket af problemer med møllevingerne.

Ikke desto mindre fastholder Greentech Energy Systems sine forventninger til resultatet for 2010.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109