23948sdkhjf

Pænt overskud i Vestforsyning

Vestforsyning kom ud af 2009 med manér. På trods af et uændret aktivitetniveau har selskabet forbedret resultatet med 11 mio. kr.
Vestforsynings koncernregnskab for 2009 blev afsluttet med et overskud på 42 mio. kroner. Det er en forbedring på 11 millioner kroner sammenlignet med det foregående år, selv om aktivitetsniveauet har været stort set uændret sammenlignet med 2008.

I alt er der investeret for 122 mio. kroner i blandt andet udbygning og renovering af forsyningsnettet. Det er kun et beskedent fald sammenlignet med foregående år og afspejler, at byggemodning aftog hen over sommeren i takt med den generelle afmatning i samfundet.

Store besparelser i energiforbruget
Igen i år har Vestforsyning gennemført omfattende energibesparelser både i egne anlæg og hos kunderne. I alt er energiforbruget faldet med 6,5 MWh, svarende til 1,2 procent af det samlede forbrug af el- og varme. 6,5 MWh svarer til ca. 450 husstandes varmeforbrug.

Vestforsyning har i år indgået samarbejdsaftaler med 77 håndværksmestre om at yde tilskud til yderligere energibesparelser og forventer dermed at kunne leve op til de 100 procent forøgede lovkrav om reduktion af forbruget i de kommende år.

Regnskabet er godkendt af den nye bestyrelse, som tiltrådte ved årsskiftet.

Bestyrelsesformand Arne Lægaard udtrykker stor tilfredshed:

- Vi har i bestyrelsen fået indsigt i en virksomhed, der både på den lange og den korte bane har styr på tingene - ikke mindst den tætte opfølgning og rapportering på drift, projekter og økonomi. Det har imponeret selv en 'gammel' økonomimand som mig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078