23948sdkhjf

Ny CEO for Dong Energy i Tyskland

Dong Energy i Tyskland har fået ny CEO, der udover ansvaret for det tyske marked, også vil få ansvar for Dongs salg til distributionsselskaber i Danmark og Sverige.
Matthias Wendel er netop udnævnt til ny CEO for Dong Energys tyske aktiviteter.

Matthias Wendel har i de seneste to år været en del af ledelsen i E.On Hanse Vertrieb (E.ONs salgsselskab i Nordtyskland) med ansvar for over 160 medarbejdere og salg af el og naturgas til privatkunder og mindre virksomheder i Nordtyskland. Før det bestred han i fire år stillingen som direktør for en af Dong Energy’s gode kunder i Tyskland, Stadtwerke Wedel.

Matthias Wendel vil referere til Senior Vice President i Dong Energy, Torben Mønsted.

Matthias Wendels stilling omfatter desuden ansvaret for Dong Energy’s salg til distributionsselskaber i Danmark og Sverige. Matthias Wendel vil således få ansvaret for medarbejdere i Hamburg, Leipzig og Hørsholm.

- Jeg er overbevist om, at Matthias vil kunne udvikle salget af vores gas- og elprodukter til distributionsselskaber, særligt i Tyskland. Han har et omfattende netværk inden for den tyske energisektor, ikke mindst blandt de tyske forsyningsselskaber (Stadtwerke), og den nødvendige erfaring og viden til at drive og udvikle salgsaktiviteter, siger Torben Mønsted.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125