23948sdkhjf

Vindenergi fylder i ordrebogen hos Rambøll

Rambøll trodser vanskelige markedsforhold med styrket omsætning og resultat og ordrebogen bugner, især med markante projekter inden for vindenergi.
Rambøll leverede i første halvår 2010 et solidt resultat med et overskud før skat på 145 mio. kroner. Resultatet blev genereret med baggrund i øget omsætning og driftsmarginal, skriver Rambøll i en pressemeddelelse.

Rambølls omsætning voksede i årets to første kvartaler med 7 procent til 3.030 mio. kroner (2.830 mio. kr. i H1 2009). Rambøll har desuden formået at fastholde en god ordrebog i et fortsat konkurrencepræget marked. Ved udgangen af juni udgjorde ordrebogen 2,7 mia. kroner, hvilket er en stigning på mere end 10 procent i forhold til udgangen af 2009.

Fortsat fokus på olie/gas, industri, energi & klima
I andet halvår vil virksomheden fortsat have fokus på at udbygge sin position med særlig vægt på infrastruktur, olie/gas og industri, energi og klima samt telekommunikation, mens Rambøll geografisk vil fokusere på yderligere konsolidering af hjemmemarkederne i Norden, Storbritannien, Indien og Mellemøsten samt undersøge mulighederne i nye attraktive markeder.

Nye store projekter inden for lufthavne, vindenergi og uddannelsesbyggeri
- Vi har på det seneste vundet en række unikke og særdeles markante projekter inden for blandt andet lufthavnsinfrastruktur, jernbaner, telekommunikation, vindenergi samt uddannelses- og hospitalsbyggeri. Projekterne er bevis på, at vi de seneste år har placeret virksomheden som en markant international rådgivningsvirksomhed, der kan måle sig i global målestok, siger Flemming Bligaard Pedersen, koncernchef i Rambøll.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095